Toggle Nav User Search

  Maak je slaapkamer lenteproof!

  De afgelopen dagen komt de zon 's ochtendsvroeg tevoorschijn om ons de hele dag te voorzien van warme zonnestralen én wat vinden we dit fijn! Het is pas februari, maar het voelt al als lente! Wat ons betreft is dit genoeg reden om je slaapkamer om te turnen met frisse en vrolijke items om dit gevoel vast te blijven houden voor als de zon ons straks weer een tijdje verlaat. Hoe je je slaapkamer lenteproof maakt, lees je hier. Have fun!

  The spring dream

  De lente staat voor frisse, uitbundige kleuren en beeldschone bloemen. Een perfecte combinatie als je het ons vraagt. Ben je klaar voor een bont kleurenpalet in je slaapkamer? En ben je niet bang om printjes met elkaar te combineren? ESSENZA heeft dé perfecte items om 'the spring dream' tot leven te laten komen. Laat je inspireren en doe ideëen op om jouw slaapkamer een stijlvolle lentetwist te geven.

  All kinds of colourtones

  Zowel felle als zachte kleuren zijn deze lente in de slaapkamer toegestaan. Ben je op zoek naar een edgy look en wil je het net even anders dan de rest? Go all the way en kies voor een dekbedovertrek met intense kleuren en gebruik hippe kussens en plaids in felle tinten om het geheel af te maken. Wil je een echte pittige look? Rood en geel zijn de spicy kleuren die jij zoekt!

  Ben je niet zo'n durfal? Neem als basis een dekbedovertrek in een zachte kleur en stijl het af met felle, stoere kleuren als tegenhangers. Zeker net zo mooi!

  Mix & match

  Zet de puntjes op de i met elegante accessoires! Warme plaids voor de toch nog koude nachten, zachte sierkussens om tegenaan te kruipen en vloerkleden voor de warme voeten zijn praktisch, maar deze lente mogen ze ook lekker uitbundig in diverse prints en kleuren. Woonaccessoires zijn er om gemixt en gematched te worden, in alle kleuren en prints. Een fleurige mix aan materialen, kleuren en prints zorgen voor een heerlijk lentegevoel én pure elegantie in je slaapkamer. Welke items verdienen een plekje in jouw bedroom?

  ESSENZA Crane Sierkussen Dusty rose
  ESSENZA Naina Sierkussen Rood
  ESSENZA Xess Dekbedovertrekset Golden yellow

  Motif sur motif

  Dat wij van prints houden, dat is geen geheim! Maar wist je al dat we ze ook graag 'motif sur motif' combineren? Motif sur motif, hetzelfde als ton sur ton, maar dan met een printje, betekent dat dezelfde print meerdere keren terugkomt. Ditis in onderstaande afbeelding goed te zien. De lelies vind je terug in het dekbedovertrek, in het plaid en het karpet. Dit creëert een harmonieus en stijlvol effect!

  ESSENZA Bettwäsche mit Lilien


  Deze artikelen zijn wellicht ook interessant voor je:


  Copyright © 2019 ESSENZA HOME