Toggle Nav User Search

  8 stylingtips voor de perfecte paastafel

  Of je nu een elegant paasdiner voor 2 of een relaxte brunch voor het hele gezin maakt, een feestelijke paastafel met mooi servies en decoratie maakt het helemaal af. Inspiratie nodig? Wij hebben de beste stylingtips voor je op een rijtje gezet!
  ESSENZA Sculpture Collection

  1. Groen - De kleur van het voorjaar

  Elegant servies vormt de basis voor een prachtig gedekte tafel. Vier het begin van de lente met verschillende tinten groen: kies een zachte tint groen voor het servies en combineer ze met krachtige groentinten in bijvoorbeeld het tafellinnen. Maak de tafelstyling af met verse bloemen.

  ESSENZA Onderbord Sculpture Stone Green
  ESSENZA Kop en schotel Sculpture Stone green

  2. Tijdloze elegantie met wit porselein

  Ben je fan van een klassieke tafelsetting, maar dan wel met een frisse lente-touch? Dan is het Sculpture servies echt iets voor jou! Dit servies is net even anders, met zijn unieke vormen die een prachtig bloem- of stereffect creëren en de chique, glanzende afwerking. Vul de bloemvormen van het porselein aan met verse bloemen op tafel voor een bijzonder elegant en lenteachtig geheel!

  Coming soon: The Masterpiece Collection
  ESSENZA Dinerbord Sculpture Off white

  3. Weelderige patronen voor een groots effect

  Laat de gebruikelijke pasteltinten voor wat ze zijn en voeg vrolijke kleuraccenten toe aan je paastafel! In combinatie met mooie voorjaarskleuren zoals Off White en Stone Green komt de bloemenpracht van het Gallery servies bijzonder mooi tot zijn recht. De vormen van het servies zijn ook geïnspireerd op de vorm van bloemen. Zo breng je de lente deze Pasen dubbel op tafel!

  ESSENZA Gallery servies Stone Green
  ESSENZA Gallery servies off white

  4. Bloemen op je paastafel

  Witte bloemen als anemonen, tulpen of ranonkels zorgen voor een fris en rustig geheel. Durf echter wat kleuraccenten toe te voegen door kleurrijke versies van deze prachtige lentebloemen op tafel te zetten!

  ESSENZA Gallery servies off white

  5. Weinig ruimte op tafel? 

  Geen probleem! De gebaks- en ontbijtborden van ESSENZA hebben een handzaam formaat, zodat je er voldoende van kwijt kunt op tafel. Ga je voor uni Sculpture borden? Of kies je voor de Gallery borden met bloemschilderingen van niemand minder dan de Hollandse meesters? Absolute blikvangers op zichzelf, waardoor je weinig andere deco nodig hebt. Combineer de borden met prachtig tafellinnen om ze nog meer te laten opvallen.

  Tip: in plaats van hele bloemstukken op tafel, kun je ook op ieder bord een mooie bloem neerleggen - zo hebben je gasten meteen een leuke souvenir om mee naar huis te nemen!

  Een mooie bloemenstyling hoeft trouwens helemaal niet duur te zijn - een kijkje in je eigen tuin is zeker de moeite waard. Met (bloem)takken breng je verschillende tinten groen of roze naar de tafel!

  6. Stijlvol tafellinnen voor een feestelijk tafereel

  Een mooi tafelkleed en (stoffen) servetten maken van je tafel in een mum van tijd een feestelijke tafereel! Maak het helemaal af met chique servetringen.

  Coming Soon: ESSENZA Tafellinnen

  7. Luxe gouden accenten

  Goud is zeker niet alleen voorbehouden aan de winter! Gouden details geven je tafelstyling een chique en feestelijke touch, juist ook in het voorjaar. Denk aan gouden accenten in porselein, gouden servetringen, goudkleurige kandelaars of met goud geborduurd tafellinnen. Tres chique!

  ESSENZA Kop en Schotel Gallery Off white
  ESSENZA Melkkan Gallery Off white

  8. Last but not least: de gerechten

  Je besteedt waarschijnlijk wel een paar uur aan het bereiden van je paasdiner. Het resultaat verdient een ereplaats op tafel! Gepresenteerd op indrukwekkende serveerborden en in chique kommen, zien je gerechten er extra feestelijk uit. Tip: Decoreer je gerechten met eetbare bloemen voor een leuke voorjaars-touch!

  ESSENZA Gallery onderbord off white
  Deze artikelen zijn wellicht ook interessant voor je:


  Copyright © 2020 ESSENZA HOME