Toggle Nav User Search
Tips & advies

Colour confessions

by Demi Esmeé

Waarom kleur een belangrijke sfeermaker in je slaapkamer is, kunnen we niet genoeg benadrukken. Een kleur kan namelijk net het verschil in je slaapkamer maken. Maar welke kleur kies je dan? Kies je voor een kleur die past bij het seizoen of ga je voor een van je lievelingskleuren? Wij helpen je een handje met mooie voorbeelden. Beken kleur!

Hoe creëer ik sfeer in mijn slaapkamer?

by Demi Esmeé

De slaapkamer is qua styling vaak een ondergeschoven kindje in huis. Je slaapt er immers toch alleen maar? Maar geloof ons, een slaapkamer is het meer dan waard om styling op los te laten. Dus geef de muren van je slaapkamer een nieuwe likje verf, schaf mooi en kwalitatief beddengoed aan en maak het af met te gekke accessoires. Hoe je dit aanpakt? Wij geven je de ultieme tips!

Catch your dreams!

by Anne Linde

We slapen allemaal, sommigen meer dan anderen, maar toch staat vast dat iedereen slaapt! En als we slapen, dromen we! Ook wanneer we ‘s ochtends niet meer weten wat we precies gedroomd hebben, hebben we toch écht gedroomd. Wil je graag weten wat je gedroomd hebt en of er misschien een patroon in zit? Wij geven je handvaten om je dromen beter te kunnen onthouden!

Hoe creëer je een Insta-proof slaapkamer?

by Demi Esmeé

Bij ESSENZA hebben we alles in huis voor het creëren van een Insta-proof slaapkamer. Hoe je dit aanpakt? Dat leggen we je maar al te graag uit. All you need is een spannend dekbedovertrek, sierlijke woonaccessoires en een mooi vloerkleed - let's style & go social!

Copyright © 2019 ESSENZA HOME