Toggle Nav User Search

  Velvet & prints

  De velvet trend is here to stay! Gelukkig maar, want deze zachte stof geeft het interieur een warm en chique tintje en dat is in de winterperiode just what we need! Een next-level stijl is dat velvet gebruikt wordt als ondergrond voor een print, dus bedrukt wordt. Rechtstreeks van de catwalk en gegarandeerd een hit in dit najaar!

  Karpetten naar the next level

  Tapijten zijn hip & happening en met name een tapijt van chique velours met een opvallend dessin is een van de keyitems voor dit najaar! Dat een karpet een gezellige sfeer creëert, dat is zeker, maar een karpet gemaakt van velours geeft net dat beetje extra! Extreem zacht aan de voeten en een lust voor het oog. Met een klassiek bloemendessin, een wilde luipaardprint of een royale oriëntaalse print haal jij een echte eyecatcher in huis. En een tip: alles mag! Een mooi tapijt kan fantastisch gecombineerd worden met de gekste kleuren en verschillende materialen. Heb je voor jouw idee te veel velours in je interieur? Don't bother. Je hebt nooit genoeg velvet in huis!

  ESSENZA Cadiz Karpet Blauw
  Essenza Xess Carpet Masala

  Soft and comfy accessories

  Breng sfeer in huis met sierkussens en plaids in een velvet jasje en een mooie print! Deze woonaccessoires maken jouw interieur gezellig en met een velvet print is jouw interieur sowieso up-to-date! Het fijne aan velvet is, dat het zo heerlijk aaibaar is. De stof is ontzettend zacht en maakt van jouw bed of bank een plek om heerlijk op te relaxen. En dat is wat we graag doen in het najaar, toch? Let the cold nights begin!

  ESSENZA Fleur Plaid Gouden yellow
  ESSENZA Bory Karpet Blauw
  ESSENZA Fleur Sierkussen square Gouden yellow

  Homewear in een printed velvet jasje

  Niet alleen je interieur krijgt een flinke upgrade van velvet prints, maar ook jij verdient het om te stralen toch? Daarom vind je velvet nu ook terug in onze homewearcollectie! Onze kimono'svesten en headbands zijn onder andere gemaakt van zacht velours en hebben de mooiste prints. Of jij er met onze homewear stylish bijloopt? Geen discussie over mogelijk! 

  ESSENZA Janz Vest Masala
  ESSENZA Kaila Paisa Kimono Emerald
  Deze artikelen zijn wellicht ook interessant voor je:


  Copyright © 2019 ESSENZA HOME