Toggle Nav User Search

  Yellow fever!

  Breng ook in het najaar het zonnetje in huis met de trendkleur geel! Van oker tot mosterd en goudachtig geel... Warme geeltinten zijn helemaal hot en geven je interieur een vrolijke colour boost. Ga voor een warme en superstijlvolle combinatie met donkergroen. Of combineer met poederroze voor een zoete colour block in huis.

  The yellow party is on

  In 2018 bestond ESSENZA 30 jaar en dat vierden we groots! En wat is een feestje zonder VIP's? We verrasten jullie met een extra mooie najaarscollectie vol warme trendkleuren. Een speciaal ontworpen product voor deze verjaardag is het ESSENZA Fleur Golden yellow dekbedovertrek. Dit overtrek heeft een prachtig, chique bloemendessin tegen een goudgele achtergrond en heeft een feestelijke gouden glitter piping.

  TIP: Geen fan van een bloemendessin, maar wel van de goudgele kleur? Dan is de ESSENZA Cadiz Golden yellow wellicht iets voor je! Mooie exotische vormen die samenkomen in prachtige patronen!

  ESSENZA Fleur Dekbedovertrekset Gouden yellow
  ESSENZA Fleur Dekbedovertrekset Gouden yellow

  Green loves yellow // colourblock

  Dat geel en groen mooi samen gaan, dat wisten we al een tijdje, maar oker- en goudgeel en pine green sluiten pas echt perfect op elkaar aan! De diepe groene tint is de ultieme tegenhanger van een felle gele kleur. Onze groene sierkussensplaids en quilts creëren dat mooie contrast. Wil je het nog iets chiquer? Dat kan! Met onze velvet woonaccessoires geef jij je woon- of slaapkamer 'a touch of elegance'.

  ESSENZA Roeby Quilt Pine green
  ESSENZA Roeby Sierkussen Pine green

  Deze artikelen zijn wellicht ook interessant voor je:


  Copyright © 2019 ESSENZA HOME