Dé blauwtinten voor het najaar: indigo & denim

by Stéfanie
ESSENZA Blauwe Woonaccessoires

Met blauw creëer je rust en kalmte in huis en geef je je interieur een frisse look. Dit najaar kiest ESSENZA voor twee bijzonder krachtige blauwtinten in de collectie: indigoblauw en denimblauw. Waar het diepe indigo een meer klassieke uitstraling heeft, zorgt denimblauw juist voor een stoere touch in huis. Laat je inspireren door dé blauwtinten van het najaar!

It's all about Furry

by Demi Esmeé

Dé zachtste fake fur woonitems van ESSENZA: Furry. In onze collectie vind je Furry sierkussens, nekrollen, plaids én poefs in stijlvolle kleuren en met een aaibare touch. Haal nu jouw eigen Furry musthaves in huis!

Dit kun je doen met je stoffen dekbedovertrektasje

by Stéfanie

Een deel van onze dekbedovertrekken wordt verpakt in een tasje dat gemaakt is van dezelfde stof als het dekbedovertrek. Nadat je je dekbedovertrek hebt uitgepakt, kun je dit tasje opnieuw gebruiken voor allerlei doeleinden; fijn voor het milieu én fijn voor jou! Hier zijn een paar leuke ideeën om je op weg te helpen..

Behind the scenes: de fotoshoot van onze najaarscollectie

by Anne Linde
ESSENZA Lauren Bettwäsche Zimtbraun Cinnamon

Altijd al willen weten hoe de prachtige beelden van onze collecties tot stand komen? In deze blogpost nemen we je mee achter de schermen en laten we je zien hoe we onze collecties tot leven laten komen in de fotografie.

Copyright © 2020 ESSENZA HOME