Behind the Print - Grazie

by Anne Linde

De verhalen achter onze prints zijn bijna net zo mooi als de ontwerpen zelf. Vandaag ligt de focus op het dessin Grazie: een print die luxe uitstraalt en waarvan het verhaal uitnodigt tot (dag)dromen.

Nieuw homewear, nieuwe materialen

by Demi Esmeé
ESSENZA Nieuwe homewear collectie

De nieuwe homewear collectie van ESSENZA straalt elegantie, vrouwelijkheid en luxe uit, maar er is meer! In deze nieuwe collectie zijn namelijk veel nieuwe, duurzame materialen gebruikt. Waarom? Omdat dat beter is voor je huid en voor het milieu! Hier lees je alles over deze nieuwe materialen en wat de voordelen ervan zijn.

Persbericht SS21: A Love Letter to Nature

by Anne Linde

Dit voorjaar draait volledig om de natuur. In tijden waarin de wereld stilstaat en de toekomst onzeker is, hebben we meer dan ooit de behoefte om te aarden. We zoeken rust, stilte en balans en die vinden we in de schoonheid om ons heen. Met een collectie vol frisse blauwtinten, zachte groenen, luchtige zandkleuren en zomerse bloemendessins verklaart ESSENZA de liefde aan de natuur. Prepare to fall in love!

Schrijven over dankbaarheid

by Anne Linde
ESSENZA Dankbarkeitstagebuch Tipps & Tricks

De dagen zijn kort en donker en het weer zit vaak ook niet echt mee. Januari en februari worden vaak als deprimerende maanden ervaren, zeker na de gezelligheid van de feestdagen. Het is bewezen dat het bijhouden van een dankbaarheidsdagboek je helpt om je op te vrolijken. Hoe je dit doet, lees je hier!

Copyright © 2021 ESSENZA HOME