Welke maat dekbedovertrek heb ik nodig?

Dit is misschien wel de meest gestelde vraag in onze winkels en webshop. Daarom laten we je hieronder graag zien wat de gangbare maten van het hoeslaken en dekbedovertrek zijn voor iedere (dek)bed- of matrasmaat. En met onze stijlvolle collectie aan onder andere eenpersoons-, twijfelaar en lits-jumeaux dekbedovertrekken, zit er ongetwijfeld een prachtig dekbedovertrek met de perfect fit voor je tussen. Bekijk hier welke maat dekbedovertrek jij nodig hebt!

ESSENZA Scarlett Vanilla Dekbedovertrekset 240 x 220 cm

De verschillende dekbedovertrek maten

Dekbedovertrekken vind je in veel verschillende maten en bij het uitzoeken van een nieuw dekbedovertrek maakt je dat soms aan het twijfelen. Welke maat dekbedovertrek heb je nu nodig? Bij ESSENZA HOME bieden we alle gangbare afmetingen dekbedovertrekken aan als maten voor een eenpersoonsbed, een twijfelaar en een tweepersoonsbed. Om het je makkelijk te maken, hebben we alle maten, inclusief hoeslaken maten, voor je op een rijtje gezet!

Let op: dit zijn de meest logische maten, maar het kan natuurlijk zo zijn dat je een relatief smal of juist breed dekbed op je bed hebt liggen. Kijk daarom ook even goed naar in hoeverre je dekbed aan de zijkanten over het bed heen valt of check het label waar de maat op staat.


Deze artikelen zijn wellicht ook interessant voor je:


Copyright © 2021 ESSENZA HOME