Timeless Classic. Unikleurige badstof badjas met capuchon van GOTS-gecertificeerd biologisch gekamd katoen. Een perfect comfortabele pasvorm in eigentijdse, natuurlijke kleuren.
Meer informatie
Merk Marc O'Polo
Kleur Rose Powder
Certificering GOTS
SKU 101479-614-04
Maat L
Materiaal 100% Organic Katoen terry (GOTS)
Schrijf uw eigen review
Je plaatste een review over:Marc O'Polo Timeless Women Rose Powder Badjas L
Uw waardering

Dit product is GOTS-gecertificeerd wat betekent dat het is gemaakt van biologisch geteeld katoen en dat het voldoet aan de normen van het wereldwijd toonaangevende keurmerk Global Organic Textile Standard (GOTS). Bij het verbouwen van het katoen worden geen chemische bestrijdingsmiddelen gebruikt. Daarnaast garandeert dit GOTS-keurmerk ook dat de productie op een milieuvriendelijke en sociaal verantwoorde manier wordt uitgevoerd.  

GOTS stelt eisen aan fabrieken voor het gebruik van schadelijke chemicaliën, water- en energieverbruik maar ook voor criteria voor de arbeidsomstandigheden in de productie.  De arbeidsomstandigheden zijn gebaseerd op de normen van de International Labour Organization, zoals vakbondsvrijheid, eerlijke lonen en veilige en gezonde werkomstandigheden.  

Alle bedrijven die betrokken zijn bij de productieketen van dit product voldoen aan de GOTS-normen, wij dus ook. Iedereen wordt gecontroleerd door onafhankelijke, geaccrediteerde organisaties. Kortom, dit product is beter voor je huid, de aarde én beter voor iedereen in de keten. 

Het biologische katoen voelt heerlijk zacht aan en gaat jarenlang mee. Een duurzame keuze. > Lees hier meer over GOTS-katoen.

GOTSGOTS
Copyright © 2022 ESSENZA HOME