ESSENZA

Met ESSENZA maak je van je huis een thuis. De perfecte plek om even lekker bij te komen na een lange dag. De ontwerpen zijn uniek en expressief en helpen jou om je persoonlijke stijl in huis te laten zien. In combinatie met de mooie, comfortabele stoffen zorgt ESSENZA ervoor dat jij je thuis voelt, waar je ook bent.

De collectie is geïnspireerd op de laatste woontrends en bestaat uit prachtige dekbedovertrekken, luxe badtextiel, trendy woonaccessoires en comfortabele homewear. De bedcollectie van ESSENZA is verdeeld in vier labels die inspiratie bieden voor iedere slaapkamer. Laat je verrassen door de laatste trends in het Trend, herontdek de mooiste klassiekers met Heritage of ga voor rust en eenvoud met het Casual label.

ESSENZA THEMA'S

Opvallende grafische dessins met strakke lijnen en lichte, heldere kleuren. De slaapkamer is nog nooit zo energiek geweest! Bekijk de Energise trendcollectie.

Natuurlijke tinten worden gecombineerd met krachtige kleuren voor een sophisticated contrast. Lang leve de natuur! Bekijk de Treasure trendcollectie.

De mooiste klassieke bloemdessins in een nieuw jasje!
Ontdek de Heritage collectie.

Stoere dekbedovertrekken voor stoere slaapkamers.
Ontdek de Casual collectie.

Unieke accessoires om je bed of zithoek mee af te stylen.
Ontdek alle accessoires van ESSENZA.

ESSENZA HOMEWEAR

Heerlijke homewear voor een ultieme relaxdag!
Ontdek de homewear collectie.

ESSENZA CATEGORIEËN