ESSENZA Nakuru Blauw

Dekbedovertrekset

Op dit moment niet op voorraad.
Wij vullen de voorraad zo snel mogelijk weer aan.

Materiaal: 100% Katoen Satijn
ESSENZA Nakuru Dekbedovertrekset

Nonchalant maar beeldschoon komen strepen in blauw  en zacht oranje samen in oogverblindende patronen op dit dekbedovertrek uit het ESSENZA trend-thema Fusion of Cultures. De witte ondergrond houdt het geheel rustig. Inspiratie voor dit dekbe... Meer...

Bestellingen van € 75, - en hoger versturen wij binnen Nederland en België gratis. U betaalt binnen Nederland en België voor bestellingen die onder dit bedrag liggen een bijdrage in de verpakking en verzending van €4,95. Retourneren* binnen Nederland is gratis!

Wij verzenden naar bijna alle landen in de wereld. Klik hier voor een overzicht van de landen en de bijbehorende verzendkosten.

Product informatie

Materiaal
100% Katoen Satijn
Kleur
Blauw
Merk
ESSENZA

Nonchalant maar beeldschoon komen strepen in blauw  en zacht oranje samen in oogverblindende patronen op dit dekbedovertrek uit het ESSENZA trend-thema Fusion of Cultures. De witte ondergrond houdt het geheel rustig. Inspiratie voor dit dekbedovertrek kwam van culturen en volkeren vanuit de hele wereld. De achterzijde van het dekbedovertrek is hetzelfde als de voorzijde.