COVERS & CO Paris Multi

Kussensloop

€ 14,95

* Verplichte velden

Op voorraad
Binnen 24 uur (werkdagen) verzonden
Gratis verzending vanaf €75,- (Binnen Nederland en België)

Materiaal: 100% Katoen Renforcé
COVERS & CO Paris Kussensloop
Paris is always a good idea! Op deze metropool met haar gigantische Eiffeltoren wordt bijna iedereen verliefd… Zeker als je ervan droomt op dit kussensloop waarop Parijs op haar mooist is met een zachtgroene lucht. Oui, oui, oui – take me to Pari... Meer...

Bestellingen van € 75, - en hoger versturen wij binnen Nederland en België gratis. U betaalt binnen Nederland en België voor bestellingen die onder dit bedrag liggen een bijdrage in de verpakking en verzending van €4,95. Retourneren* binnen Nederland is gratis!

Wij verzenden naar bijna alle landen in de wereld. Klik hier voor een overzicht van de landen en de bijbehorende verzendkosten.

Product informatie

Materiaal
100% Katoen Renforcé
Kleur
Multi
Merk
COVERS & CO
Paris is always a good idea! Op deze metropool met haar gigantische Eiffeltoren wordt bijna iedereen verliefd… Zeker als je ervan droomt op dit kussensloop waarop Parijs op haar mooist is met een zachtgroene lucht. Oui, oui, oui – take me to Paris! De achterzijde van dit kussensloop uit het Covers & Co-thema URBAN is zwart-wit gestreept. Het kussensloop is gemaakt van 100% katoen renforcé.