Poefs

De eyecatcher in huis om verliefd op te worden! Een poef kan gebruikt worden als bijzettafeltje of als extra zitplaats en is daarmee een verrijking voor je woonkamer. Bij ESSENZA heb je de keuze uit zachte fluwelen poefs met bijzondere prints of aaibare poefs van zachte fake fur materialen. Kies je voor een poef met een schilderachtige bloemenprint of is een fake fur poef in een mooie effen tint meer jouw ding? Kies jouw favoriet nu!

Lees meer Lees minder
per pagina
per pagina

Poefs

Een poef, dé musthave voor het interieur, is al jaren niet meer weg te denken uit het interieur. Een hippe poef is perfect om je interieur op te leuken en is ook zeer praktisch. Kom je een extra zitplaats tekort? Dan biedt een poef de perfecte oplossing. Waar kun je een poef nog meer voor gebruiken en hoe kies je het juiste exemplaar? Wij vertellen het je maar al te graag.

Waar kan je een poef voor gebruiken?

Een poef is natuurlijk een perfecte toevoeging voor je interieur, maar een poef is bovendien ook erg praktisch. Zoals hierboven al beschreven, is een poef handig voor wanneer je een zitplaats tekort komt. Een poef schuif je er zo bij en schuif je ook zo weer weg als je hem niet meer nodig hebt.

Daarnaast functioneert een hippe poef ook prima als een bijzettafeltje. Zo zet je de poef perfect voor of naast de sofa (of je favoriete fauteuil) om daar je favoriete snacks op kwijt te kunnen tijdens een seriemarathon.

Verder is de poef ook zeer geschikt om in de slaapkamer te plaatsen, want dit meubelstuk fungeert prima als nachtkastje of als zitplek om je schoenen op een fatsoenlijke manier aan te trekken.

In deze blogpost lees je nog meer over de functie van een poef.

Hoe kies je de juiste poef?

De poefs van ESSENZA zijn er in vele soorten en maten, dus welke kies je dan? Kijk eerst eens goed naar de ruimte waar je de poef gaat plaatsen. Welke kleuren en materialen zie je? Het is belangrijk om daar rekening mee te houden, zodat de poef naadloos in de inrichting van die kamer past. ESSENZA poefs zijn verkrijgbaar van diverse materialen. Zo vind je diverse poefs gemaakt van fake fur: lekker zacht en aaibaar. Naast de poefs van imitatiebont zijn er ook veel poefs verkrijgbaar die van velvet zijn gemaakt. Dit rijke materiaal is lekker zacht en geeft direct wat allure aan de kamer waar je de poef gaat plaatsen.

Naast materiaal, biedt ESSENZA poefs in vele kleuren en prints. Ben je gek op bloemenprints? Dan heb je bij ESSENZA genoeg keuze uit poefs met bloemen. Ben je meer een fan van grote of kleine bloemen? No worries, we hebben het allebei! Of houd je misschien meer van een effen poef? Ook effen poefs zijn er meer dan genoeg. Nu nog de juiste kleur kiezen.

Copyright © 2022 ESSENZA HOME