Pip Studio Spring to life petit Star white

Quilt

€ 104,97

* Verplichte velden

Op voorraad
Binnen 24 uur (werkdagen) verzonden
Gratis verzending vanaf €75,- (Binnen Nederland en België)

Materiaal: 100% Katoen Perkal
Pip Studio Spring to life petit Quilt
Voor frisse nachten of lekker warm voor een avondje op de bank. Onder deze dubbelzijdige Spring to life petit quilt van Pip Studio kruip je heerlijk weg. De padded stof is comfortabel warm en het chique met rode, blauwe en groene bloemen, planten en ... Meer...

Bestellingen van € 75, - en hoger versturen wij binnen Nederland en België gratis. U betaalt binnen Nederland en België voor bestellingen die onder dit bedrag liggen een bijdrage in de verpakking en verzending van €4,95. Retourneren* binnen Nederland is gratis!

Wij verzenden naar bijna alle landen in de wereld. Klik hier voor een overzicht van de landen en de bijbehorende verzendkosten.

Product informatie

Materiaal
100% Katoen Perkal
Kleur
Star white
Merk
Pip Studio
Voor frisse nachten of lekker warm voor een avondje op de bank. Onder deze dubbelzijdige Spring to life petit quilt van Pip Studio kruip je heerlijk weg. De padded stof is comfortabel warm en het chique met rode, blauwe en groene bloemen, planten en vlinders geven je interieur dat frisse voorjaarsgevoel. Zowel de boord als de achterzijde hebben hetzelfde vrolijke, kantachtige dessin met bloemenpatroon in zachtblauw.