Toggle Nav User Search

Stagiair(e) Grafisch Vormgever

Volg jij een grafische opleiding en zoek je nog een toffe meewerkstage voor 4 tot 6 maanden? Ben jij creatief, heb je een goed gevoel voor beeld, kleur en opmaak én heb je oog voor detail? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zoeken namelijk een enthousiaste en ambitieuze: Stagiair Grafisch Vormgever (fulltime)

Als stagiair grafisch vormgever maak je deel uit van ons jonge en creatieve marketingteam. Je bent de rechterhand van onze grafisch vormgever en zult ook veelvuldig samenwerken met onze e-commerceafdeling.

 

Over ESSENZA HOME:

ESSENZA HOME ontwerpt al bijna 60 jaar rijke home & living collecties, bestaande uit luxe bed- en badtextiel, woonaccessoires, homewear, activewear en tassen. Met dit uitgebreide assortiment en twee seizoenscollecties per jaar bieden wij een totaalconcept voor het interieur; van slaapkamer en badkamer tot woonkamer.

In jouw stage zul je je voornamelijk bezig houden met print- en digitale uitingen voor het eigen merk ESSENZA en voor onze webshop op www.essenzahome.nl. Je helpt ons bij het verder ontwikkelen van ons merk en het overbrengen van de ESSENZA brand story in beeld en creatie.

 

Jouw bijdrage in ons bedrijf:

 • Assisteren bij de vormgeving van print communicatie zoals collectieboeken, magazines, POS-materiaal, verpakkingen, advertenties etc.
 • Assisteren bij de vormgeving van digitale communicatie zoals online banners, homepage, blogs, persberichten, nieuwsbrieven etc.
 • Assisteren bij het maken en bewerken van sfeer- en productfoto's.
 • Creëren van originele content voor onze social media kanalen en blog.

 

Jouw profiel en talenten:

 • Je volgt een grafische opleiding in de richting van Grafische Vormgeving / DTP.
 • Je hebt ervaring met de Adobe programma’s (InDesign, Photoshop, Illustrator etc.).
 • Je bent enthousiast en gemotiveerd om veel te leren en jezelf verder te ontwikkelen.
 • Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en werkt zelfstandig.
 • Je bent creatief, werkt snel maar nauwkeurig en hebt oog voor detail.
 • Je voelt je thuis in een veranderende omgeving waarin snel wordt geschakeld.
 • Je hebt affiniteit met fotografie en webdesign, affiniteit met video is een pré.
 • Heb je een rijbewijs, dan is dat een pré.

 

Wat we jou bieden:

Je komt te werken in een ambitieus en getalenteerd marketingteam waarvan je veel kunt leren. Je wordt persoonlijk begeleid door onze grafisch vormgever op de afdeling. Je hebt veel afwisseling in je werk (geen dag is hetzelfde!) en je hebt de kans een mooi portfolio op te bouwen voor je verdere loopbaan. Je ontvangt een stagevergoeding, krijgt ruimte voor persoonlijke ontwikkeling én hebt de mogelijkheid om mee te doen aan onze wekelijkse bootcamp-workouts.

 

Enthousiast?

Mail je CV en motivatiebrief dan naar: t.denhartogh@essenzahome.nl ter attentie van Ties den Hartogh. Voor meer informatie over deze stage kun je ook telefonisch contact opnemen via 0343-473026.

Word je uitgenodigd voor een kennismaking? Neem dan je portfolio mee en presenteer deze aan onze grafisch vormgever. Na dit gesprek zullen we eventueel een meeloopdag met je inplannen.

Copyright © 2020 ESSENZA HOME