Pip Studio Upsy Daisy Blauw

Hoeslaken

€ 34,95

* Verplichte velden

Op voorraad
Binnen 24 uur (werkdagen) verzonden
Gratis verzending vanaf €75,- (Binnen Nederland en België)

Materiaal: 100% Katoen Perkal
Pip Studio Upsy Daisy Hoeslaken
Wow! Dit wordt vast je nieuwe favoriete Pip Studio hoeslaken. Op een witte ondergrond met heel veel subtiele lichtblauwe stippen, zijn te schattige bosjes bloemen verspreid. Een cadeautje aan jezelf. Het Upsy Daisy hoeslaken is gemaakt van katoen per... Meer...

Bestellingen van € 75, - en hoger versturen wij binnen Nederland en België gratis. U betaalt binnen Nederland en België voor bestellingen die onder dit bedrag liggen een bijdrage in de verpakking en verzending van €4,95. Retourneren* binnen Nederland is gratis!

Wij verzenden naar bijna alle landen in de wereld. Klik hier voor een overzicht van de landen en de bijbehorende verzendkosten.

Bijpassende producten

Product informatie

Materiaal
100% Katoen Perkal
Kleur
Blauw
Merk
Pip Studio
Wow! Dit wordt vast je nieuwe favoriete Pip Studio hoeslaken. Op een witte ondergrond met heel veel subtiele lichtblauwe stippen, zijn te schattige bosjes bloemen verspreid. Een cadeautje aan jezelf. Het Upsy Daisy hoeslaken is gemaakt van katoen perkal wat lekker zacht aanvoelt en goed ademt. De hoeken zijn voorzien van elastiek, waardoor het hoeslaken goed om het matras blijft zitten.