ESSENZA Kae Karli Magnolia pink Top lange mouw MESSENZA Kae Karli Magnolia pink Top lange mouw M

LENZING™ ECOVERO™ is een milieuvriendelijk alternatief voor reguliere viscose, dat gemaakt wordt van hout uit natuurlijk gekweekte, hernieuwbare en gecertificeerde bossen in Europa. Lenzing AG, de producent van LENZING™ ECOVERO™ is gevestigd in Oostenrijk. Zij gaan voor maximale duurzaamheid en dat is onder andere terug te zien in het ‘closed-loop’ productieproces.

Duurzame productie

Bij de productie van LENZING™ ECOVERO™ is er sprake van 50% minder uitstoot en waterverbruik in vergelijking met ‘normale’ viscose. De vezels zijn bovendien geheel terug te leiden tot de bron, waardoor de gehele productieketen inzichtelijk is. Milieubewuste consumenten kunnen er daardoor zeker van zijn dat we echte LENZING™ ECOVERO™ milieuvriendelijke viscose in onze producten gebruiken. Is dat niet fantastisch?

ESSENZA keira issadore Darkest blue Nachtjapon MESSENZA keira issadore Darkest blue Nachtjapon M
ESSENZA Kae Karli Deep sea blue Top lange mouw MESSENZA Kae Karli Deep sea blue Top lange mouw M

Zachte Home- en Loungewear

En juist voor homewear is deze stof zo fijn. Want hiervan wil je dat het lekker zit, zacht aanvoelt en ademend is. Om heerlijk in te slapen, te relaxen, te sporten of (vanuit huis) in te werken. Kleding gemaakt van LENZING™ ECOVERO™ kun je vergelijken met viscose: het is licht, comfortabel, zijdezacht, ademend en heeft een subtiel glansje. Want shinen willen we allemaal.

Heb jij ons nieuwste homewear van LENZING™ ECOVERO™ al gevoeld of aangehad? Daar wil je toch het liefst in wonen zo zacht en fijn!

Mix & match onderstaande items voor jouw unieke look of kijk hier voor meer homewear van het milieuvriendelijke LENZING™ ECOVERO™.