Koken & Tafelen
-
op 27 Maart, 2023
Minimalistische tafelstyling voor Pasen
Deze paasstyling is perfect voor iedereen die de tafel op een minimalistische en natuurlijke manier wil dekken. Het servies is tijdloos en kan het hele jaar door worden gebruikt, het textiel is lenteachtig en van hoge kwaliteit.
-
op 10 Mei, 2022Categorieën: Koken & Tafelen
Recept: Biscuitrol met mascarponecrème & fruit
Deze heerlijke biscuitrol is een creatie van van foodblogger Olga Laitenberger van de blog voll-korn.com. Dit recept móet je proberen. Ontdek het nu:
-
op 29 April, 2022Categorieën: Koken & Tafelen
Moederdagrecept: Croissants met amandelroom
Knapperige croissants met een zoete amandelvulling: dit ontbijt is in een handomdraai klaar, ziet er prachtig uit en smaakt hemels! Zo maak je het:
-
op 06 April, 2022Categorieën: Koken & Tafelen
8 stylingtips voor de perfecte paastafel
Dit jaar vraagt het paasontbijt om een feestelijke styling. Wij geven je stylingtips en showen je een prachtig voorbeeld. Ontdek het nu:
-
op 05 April, 2022Categorieën: Koken & Tafelen
Recept: hét perfecte roerei met bieslook & Parmezaanse kaas
Het lijkt zo simpel, maar ga er maar aan staan: het perfecte roerei klaarmaken is een kunst op zich. Vanessa, van Culinessa laat ons stap voor stap zien hoe je dit doet. Zodat jij straks met Pasen (of iedere andere zondagse brunch) indruk kunt maken op je schoonfamilie, je vrienden of je lover.
-
op 11 Maart, 2022Categorieën: Koken & Tafelen
Marc O'Polo Moments Servies
Marc O'Polo weet ambacht en prachtig functioneel design goed te combineren en dat is te zien in de mooie Moments servies collectie. Ontdek de items nu en laat je inspireren.
-
op 03 Maart, 2022Categorieën: Koken & Tafelen
Recept: Yuzu-scones met zwarte sesamzaadjes
Deze heerlijke scones zijn een Aziatische twist op de favoriete Britse variant. Perfect voor wie net even wat meer wil uitpakken tijdens een feestelijke high tea of de kerstbrunch!
-
op 28 Februari, 2022Categorieën: Koken & Tafelen
Recept: Madeleines met witte chocolade en rozenblaadjes
Deze overheerlijke Madeleines - je weet wel, die kleine Franse cakejes die gebakken worden in de vorm van een schelp - zijn speciaal voor ons ontwikkeld door Culinessa. Voor ESSENZA gaf ze er een unieke twist aan: namelijk door de toevoeging van witte chocolade en rozenblaadjes. Nou en geloof ons, ze zijn om te smullen. Perfect voor bij de thee, als zoetigheid bij het ontbijt op bed of gewoon voor ieder ander willekeurig moment. Gewoon omdat ze zo lekker zijn en ze daarnaast ook nog eens vrij easy te maken zijn. What are you waiting for?
-
op 24 December, 2021Categorieën: Koken & Tafelen
Recept: Chocolademousse - the After eight edition
Deze heerlijke chocolademousse, speciaal voor ons ontwikkeld door Culinessa, is om je vingers bij af te likken en niet alleen door de luchtigheid van dit dessert, maar ook absoluut door de verrassende twist van pepermunt! Het ideale dessert voor het kerstdiner of gewoon wanneer je zin hebt in een lekker nagerecht. Gemakkelijk te maken & zo op tafel! What are you waiting for?