Geurstokjes

Met de geurstokjes van ESSENZA verspreid je een waanzinnige geur door je huis. Met Flowershop kies je voor een bloemige geur van onder andere pioenrozen, jasmijn en de orchidee en met Powder Portrait ontdek je noten van witte amber, rode bessen en sandelhout. Deze geurstokjes zijn verkrijgbaar in 100 en 250 milliliter. Kies nu jouw favoriet!

Lees meer Lees minder

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Geurstokjes kopen?

Ben je op zoek naar een huisparfum met welke je een heerlijke geur in huis verspreidt? Voor een optimale geurbeleving in huis zijn geurstokjes bij uitstek geschikt! De parfum in de glazen flacon trekt in de houten stokjes en je kamer wordt gevuld met een heerlijke geur. Perfect voor wanneer jij het heerlijk vindt om thuis te komen in een knus en elegant huis waar het ook nog eens heel erg lekker ruikt!

Wist je dat geur een positief effect kan hebben op je humeur? Zorg er dan voor dat je altijd geurstokjes in huis hebt die jij heerlijk vindt ruiken. Een makkelijke manier om je humeur op te fleuren, toch?

Genieten van exclusieve geuren

Wil jij genieten van geurstokjes in huis? Dan heb je bij ESSENZA HOME keuze uit twee heerlijke geuren. Met de geur Powder Portrait waan je je in het bos tijdens een frisse ochtendwandeling en met Flowershop is het net alsof je een heerlijk geurende bloemenwinkel binnenloopt. Welke je ook kiest, met deze geurstokjes verspreid je een waanzinnige geur door je huis!

De geurstokjes van ESSENZA zijn verkrijgbaar in een klein formaat van 100 milliliter en geurstokjes groot van 250 milliliter. De grote geurstokjes zijn perfect om op een fijne plek neer te zetten in je woonkamer en de kleine geurstokjes zijn ideaal voor een kleinere ruimte zoals het toilet.

Ontdek hier ook de geurkaarsen en de interieursprays van ESSENZA.

Copyright © 2022 ESSENZA HOME