Werken bij ESSENZA HOME

Word jij onze
ESSENZA HOMIE?


Wil jij bij ons werken? Bekijk dan snel hieronder onze vacatures. Zit er niets passends voor je bij of hebben we geen openstaande vacatures? Je kunt natuurlijk altijd een open sollicitatie sturen met je CV en motivatie naar: hr@essenzahome.nl. We horen graag hoe en waarom jij onze familie wilt versterken!

Shopmedewerker Batavia Stad (parttime, vanaf 15 uur)

Stagiair(e) Grafisch Vormgever (fulltime)

Stagiair Design & Productmanagement (fulltime)

Shopmedewerker brandstore ESSENZA HOME (parttime)


VRAGEN?

Heb je vragen over een vacature, onze carrièremogelijkheden of HR-vragen in het algemeen, neem dan contact met ons op via telefoonnummer+31 (0)30 30 41 555 en vraag naar de HR-afdeling of stuur een e-mail naar: hr@essenzahome.nl.

Werken bij ESSENZA HOMEWerken bij ESSENZA HOME

Join our family!


ESSENZA HOME is een familiebedrijf dat in 1961 werd opgericht. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een internationale organisatie met kantoren in meerdere landen en collega’s van diverse culturen, maar nog steeds staat bij ons het familiegevoel voorop. We zijn een bedrijf met sterke familiewaarden zoals openheid en empathie en adat iedereen zich thuis voelt. Wie of waar je ook bent.

Onze cultuur


We hebben een ondernemende, open en creatieve cultuur. De deur staat altijd open; ook bij de eigenaar. Jouw inbreng en ideeën worden gewaardeerd en je krijgt veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid. Wat je ook gaat doen bij ESSENZA HOME, we beloven je dat geen dag hetzelfde is. We houden er namelijk van de boel af en toe eens lekker op te schudden!


Onze voordelen


In de zomer van 2021 betrokken wij ons nieuwe hoofdkantoor in Bunnik, direct gelegen aan de A12. Naast kantoren, openden we hier ook een b2b-showroom en een brand store voor consumenten. Naast dat het een super inspirerende omgeving is om in te werken, hebben we ook nog eens heerlijke koffie. Als dat geen fijn voordeel is?

But there is more!

Je krijgt bij ESSENZA HOME uitstekende arbeidsvoorwaarden zoals een marktconform salaris, een goede pensioenvoorziening en 25 vakantiedagen. Daarnaast investeren we graag in jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Oh, en on top of that: te gekke kerstfeesten en een flinke personeelskorting op al onze producten! 

Ontdek nog veel meer

Copyright © 2022 ESSENZA HOME