Interieursprays

Met de interieursprays van ESSENZA vul je je huis met unieke geuren. Met Flowershop is het net alsof je een bloemenwinkel binnenstapt door de geuren van rozen, orchideeën en jasmijn, terwijl je je met Powder Portrait in een bos waant door de fijne geuren van witte amber, sandelhout en rode bessen. De interieursprays zijn verkrijgbaar in 100 en 200 milliliter. Take your pick!

Lees meer Lees minder
per pagina
per pagina

Interieursprays kopen?

Thuiskomen wordt nóg aangenamer met interieursprays, want wat is er nu fijner dan binnenkomen in een ruimte die is gevuld met een geur waar jij blij van wordt? Bij ESSENZA HOME kun je gemakkelijk interieursprays bestellen. Met twee heerlijke exclusieve geuren, Powder Portrait & Flowershop, parfumeer jij je huis met een spray voor je interieur waar jij je zintuigen mee prikkelt.  

Spray zo veel als jij wil om jouw huis te vullen met de bloemige geur van Flowershop of met de geur van jasmijn, rode bessen en witte amber met de Powder Portrait interieurspray. Bestel je jouw favoriete geur op werkdagen voor 21:00 uur? Dan heb je de spray de volgende dag al in huis!

Ontdek hier ook de geurkaarsen en de geurstokjes van ESSENZA.

Copyright © 2022 ESSENZA HOME