Alles over materialen

  1. Wat is moerbeizijde?

    Wat is moerbeizijde?

    Wat is moerbeizijde?

    Wat moerbeizijde zo bijzonder maakt? En waarom dit een prachtige toevoeging aan je garderobe en slaapkamer is? Ontdek het in deze blog. 

    Lees meer
  2. Wevingen en stoffen

    Wevingen en stoffen

    Wevingen en stoffen

    ESSENZA Bernice Beachwood white Dekbedovertrekset 260 x 220 cm ESSENZA Bernice Beachwood white Dekbedovertrekset 260 x 220 cm

    Wevingen en stoffen, dat zijn de onderwerpen waar veel van onze klanten vragen over hebben. En logisch, het is ook lastig! Daarom proberen we het je hier zo goed mogelijk uit te leggen, zodat je for once and for all precies weet voor welke weving jij moet kiezen om heerlijk te slapen!

    Lees meer
  3. Wat is lyocell?

    Wat is lyocell?

    Wat is lyocell?

    Sinds onze Fall Winter ’21 collectie kom je het materiaal lyocell tegen. Heb je geen idee wat deze stof inhoudt? Wij leggen het graag uit. Lees het nu!

    Lees meer
  4. Wat is katoen renforcé?

    Wat is katoen renforcé?

    Wat is katoen renforcé?

    Dekbedovertrekken zijn er in vele verschillende materialen, zoals katoen renforcé. In dit artikel zoomen we in op dit materiaal: een koele stof, die het hele jaar door kan!

    Lees meer
  5. Wat is GOTS katoen?

    Wat is GOTS-katoen?

    Wat is GOTS katoen?

    Wij kiezen steeds vaker voor biologisch katoen - en dan met name GOTS-gecertificeerd katoen. Wat dat is en waarom, dat vertellen we je graag!

    Lees meer
  6. Wat is katoen perkal

    Wat is katoen perkal

    Wat is katoen perkal

    Katoen perkal is een heerlijke stof met een heerlijk knisperend gevoel. Het voelt zacht en lekker glad aan, ademt goed en is daarom één van onze favoriete materialen voor op bed. Zeker in de zomer! Lees hier meer.

    Lees meer
  7. Wat is katoen satijn?

    ESSENZA Floor Vanille Dekbedovertrekset 240 x 220 cm

    Wat is katoen satijn?

    Katoen satijn is perfect om onder te slapen want het is zacht, glad én ademend tegelijk. Koel in de zomer en warm in de winter. Kortom, het ideale beddengoed! Maar wat is katoen satijn nu eigenlijk? Je leest het hier.

    Lees meer
  8. Welk materiaal dekbedovertrek past bij mij?

    Welk materiaal dekbedovertrek past bij mij?

    Welk materiaal dekbedovertrek past bij mij?

    Ben je op zoek naar een nieuw dekbedovertrek? Om jouw ideale materiaal te vinden, is het belangrijk te weten wat voor ‘warmtetype’ je bent. Ben jij een echte koukleum, juist warmbloedig of zit je er ergens tussenin?

    Lees meer
  9. Wat is katoen flanel?

    Katoen flanel dekbedovertrek Zeva

    Wat is katoen flanel?

    Krijg jij het tijdens de winter niet warm in bed? Dan biedt een flanellen dekbedovertrek uitkomst. Flanel is lekker dik en extreem zacht en zorgt ervoor dat jij er tijdens de winter - zelfs tijdens de koudste nachten - warm bij ligt.

    Lees meer
Pagina
Copyright © 2024 ESSENZA HOME