Huisparfums

Met de huisparfums van ESSENZA maak je van jouw huis een thuis. Creëer een unieke geurbeleving in huis met de geurkaarsen, geurstokjes en de interieursprays en geniet van de sprankelende geuren. Met Flowershop waan je je in een heerlijk geurende bloemenwinkel en met Powder Portrait is het alsof je ’s ochtends vroeg door het bos loopt. Twee unieke geuren voor een fijn thuis.

Lees meer Lees minder
per pagina
per pagina

Huisparfums

Wat is er fijner dan écht thuis komen na een lange dag werken of een heerlijke vakantie? Juist, een huis waarin je je echt thuis voelt. Met de voor jou juiste meubels en accessoires kom je al een heel eind, maar met een huisparfum maak je het pas echt af. Een heerlijke geur in huis creëert een prettige sfeer en zal dat gevoel van thuiskomen helemaal versterken.

Wil je je woonkamer juist een heerlijke geur geven omdat je visite krijgt? Dan is een huis parfum ook bij uitstek geschikt! Bovendien is een huis parfum ook een super leuk cadeau om te geven!

Een heerlijke geur in huis kun je creëren door middel van onder andere geurstokjes, interieursprays en geurkaarsen. Door je interieur te parfumeren, zorg je voor een unieke geursensatie in huis. Bovendien hebben geuren een grote invloed op hoe we ons voelen. Des te belangrijker om de ruimtes bij jou thuis te vullen met een geur waar jij blij van wordt.

Ben je bijvoorbeeld gek op de geur van bloemen? Zorg er dan voor dat je de aromatische geuren van onder andere pioenrozen en orchideeën ruikt in huis om jouw humeur een positieve boost te geven! Of misschien ben je gek op het maken van een ochtendwandeling in het bos. Heb je daar niet elke dag de tijd voor? Dan vul je je huis toch gewoon met die heerlijke geur van sandelhout en rode bessen? Zo begin je jouw dag toch goed met een dergelijke huisgeur!

ESSENZA huisparfums

Met de huisgeuren van ESSENZA creëer je een unieke geurbeleving in huis. Van de heerlijk geurende geurkaarsen, geurstokjes en interieursprays geniet je maanden van je favoriete geur en maak je van jouw huis een thuis. Deze huisparfums zijn speciaal voor ESSENZA HOME ontworpen en geven precies die unieke geurbeleving waar jij naar op zoek bent.

Copyright © 2022 ESSENZA HOME