blog

Door ESSENZA HOME 31 jul. 2018
Tags: ESSENZA HOME

Heerlijk die zomerse temperaturen, maar niet als je wilt slapen! Hoe krijg je de warmte uit je slaapkamer en hoe houd je zelf het hoofd koel? Met deze 7 tips versla jij de hitte en kom je koel de nacht door.

Lees meer

Afgelopen herfst gaf Interior Junkie haar slaapkamer een chique hotellook met ons nachtblauwe Fleur dekbedovertrek. Nu het zonnetje zich lekker laat zien, is het tijd voor een frisse lente make-over in Elisah’s kamer. We kozen voor de trendkleur roze en héél véél bloemen. Kijk snel verder!

Lees meer
Door ESSENZA HOME 30 mrt. 2018

Bloemen geven ons oneindig veel inspiratie bij het ontwerpen van nieuwe dessins en je ziet ze ook veelvuldig terugkomen in onze styling. Zeker in de lente kunnen we er geen genoeg van krijgen! Hoog tijd voor een eerbetoon aan onze favoriete bloemen in deze korte bloemlezing.

Lees meer

Is de kinderkamer toe aan een make-over, maar wil je niet teveel geld uitgeven? Met een paar nieuwe accessoires en een mooi nieuw dekbedovertrek geef je de kamer al snel een nieuwe look. Lees onze 5 simpele tips om de kinderkamer nog leuker te maken!

Lees meer

Vrolijk fluitende vogeltjes, hogere temperaturen en de eerste knoppen die in bloei staan.. het voorjaar is eindelijk in zicht! Het perfecte moment om je huis weer eens flink onder handen te nemen en klaar te maken voor de lente. Laat je inspireren door onze tips.

Lees meer

De botanische trend is gelukkig nog lang niet voorbij! Dit seizoen krijgt de botanische trend een extra jungletintje met rijke bladmotieven, exotische bloemenprints en heel veel tinten groen. Voor een tropisch en eclectisch interieur. Ontdek deze nieuwste trend!

Lees meer

Misschien moet je er nog even aan wennen, maar roze is dit seizoen echt hotter dan hot! Steeds meer interieurs kleuren roze en ook in onze nieuwe collectie is deze trendkleur alom aanwezig. Benieuwd hoe je de kleur roze toepast in jouw interieur? Lees snel verder!

Lees meer

Heb jij onze slaapkamer make-over winactie op Facebook voorbij zien komen? We kregen ontzettend veel reacties mét slaapkamerfoto’s en kozen hier één gelukkige winnaar uit: Mira Heezen uit Hilversum. Benieuwd naar de make-over? Kijk snel verder!

Lees meer

Ben jij een echte koukleum en krijg je het maar moeilijk warm in bed? Dan is een dekbedovertrek van katoen flanel echt iets voor jou. Flanel is lekker dik en superzacht en zorgt ervoor dat jij er deze winter - zelfs tijdens de allerkoudste nachten - lekker warmpjes bij ligt. Ontdek snel alle voordelen!

Lees meer