ESSENZA Karli Reef green Dekbedovertrekset 240 x 220 cmESSENZA Karli Reef green Dekbedovertrekset 240 x 220 cm

Overnachten in een chique hotel zit er even niet in... Gebruik daarom nu je vrije tijd om je slaapkamer én badkamer om te turnen tot een prachtig boutique hotel, zodat je elke ochtend wakker wordt met een vakantiegevoel. Ontdek nu hoe jij de boutique hotel look in jouw interieur creëert.

Hoe begin ik met het creëren van een boutique hotel onder eigen dak?

Begin met het verzamelen van inspiratie. In welke prachtige hotels ben je reeds geweest en in welke beeldschone boutique hotels zou je graag nog een keer overnachten? Raadpleeg Pinterest voor de mooiste kleurstellingen en scroll door Instagram voor de mooiste ingerichte slaapkamers. Full of inspiration? Zet de inspiratie om in een moodboard zodat je je plannen niet uit het oog verliest!

ESSENZA Karli Reef green Dekbedovertrekset 240 x 220 cmESSENZA Karli Reef green Dekbedovertrekset 240 x 220 cm
ESSENZA Karli Reef green Handdoek 50 x 100 cmESSENZA Karli Reef green Handdoek 50 x 100 cm
ESSENZA Karli Reef green Poef 40 cmESSENZA Karli Reef green Poef 40 cm

Een high- end slaapkamer

Besteed net als high-end hotels extra aandacht aan de materiaalkeuze van je beddengoed. Beddengoed met een extra hoge draaddichtheid wordt vaak gebruikt in luxe hotels. Combineer dit beddengoed met een premium hoeslaken om het geheel af te maken. Going to bed never felt so good! 

ESSENZA Leila Chambray blue Dekbedovertrekset 240 x 220 cmESSENZA Leila Chambray blue Dekbedovertrekset 240 x 220 cm
ESSENZA Minte Olive Dekbedovertrekset 240 x 220 cmESSENZA Minte Olive Dekbedovertrekset 240 x 220 cm

Met chique materialen zoals velvet geef je de slaapkamer een extra luxe uitstraling. Stijl de slaapkamer af met fluwelen sierkussensspreien en eyecatching vloerkleden voor een extra stijlvol effect.


Aan de ontbijttafel

Het enige nadeel van verblijven in een (boutique) hotel is de beperkte tijd voor het ontbijt! Thuis kun je zo lang blijven liggen als je zelf wilt en maakt het niet uit wanneer je aan je ontbijt begint (of hoe lang je ervan geniet). Take it easy!

Een ultra-luxe badkamer

Tover ook je badkamer om tot zo'n ultra-luxe badkamer uit een boutique hotel. En hoe kunnen we daar beter mee beginnen dan met een royale, superzachte badjas? Kies je voor een klassieke witte badjas of ga je liever voor een kleurtje? The choice is yours! 

ESSENZA Nama Uni Sloe Blue Badjas MESSENZA Nama Uni Sloe Blue Badjas M