ESSENZA Porselein GroenESSENZA Porselein Groen

Het ESSENZA porselein is zo vormgegeven, dat de verschillende elegante collecties elkaar perfect aanvullen. Ben je benieuwd naar de mooiste mix & match combinaties? Wij laten ze graag zien!

Stone Green: Sculpture x Gallery

De bijzondere zachte groentint 'Stone green' en de chique glossy finish vind je zowel in de Sculpture als de Gallery collectie terug. Prachtig is het, wanneer je de bloemrijke Gallery collectie aanvult met de rustige uni stukken uit de Sculpture collectie. Hiermee creëer je een beeldschoon effect en geef je de bloemenprints de kans om écht te shinen! Sculpture & Gallery: de perfecte match als je het ons vraagt!


ESSENZA Gallery Plate Stone greenESSENZA Gallery Plate Stone green

Off White: Sculpture x Gallery

Ook in fris off white kun je de Sculpture en de Gallery collectie perfect met elkaar combineren. Wissel de bloemrijke porseleinen items uit de Gallery collectie af met de chique, effen items uit de Sculpture collectie. Volgens ons een match made in heaven! De glossy finish en de bijzondere bloemvormen maken van beide collecties échte eyecatchers en vullen elkaar perfect aan. Ze zeggen niet voor niets: op ieder potje past een deksel!'