ESSENZA Belen Kastanjebruin Dekbedovertrekset 240 x 220 cmESSENZA Belen Kastanjebruin Dekbedovertrekset 240 x 220 cm

Laat je inspireren!

Tover je slaapkamer om tot een boutique hotel

Met de luxe en rijke accessoires van ESSENZA creëer je in een mum van tijd het ultieme hotelgevoel in je slaapkamer. Hoe je dat doet? De combinatie van een high-quality dekbedovertrek, een zacht vloerkleed aan je voeten, een fluwelen sprei en extra sierkussens op bed doen wonderen voor je kamer.

 

ESSENZA Minte Cement Dekbedovertrekset 240 x 220 cmESSENZA Minte Cement Dekbedovertrekset 240 x 220 cm
ESSENZA Giulia Rozeval Dekbedovertrekset 240 x 220 cmESSENZA Giulia Rozeval Dekbedovertrekset 240 x 220 cm

Een stijlupgrade voor je badkamer

Met ultrazachte handdoeken, een dikke badmat en een royale badjas wordt jouw badkamer de ultieme wellness plek. Combineer handdoeken in verschillende tinten voor een mooie, gelaagde uitstraling of ga voor een elegante bloemenprint (ook mooi te combineren met uni's!). Ontdek jouw favorieten!

 

ESSENZA Perri Rosalee Groen BadjasESSENZA Perri Rosalee Groen Badjas
ESSENZA Connect organic lines handdoek zandkleurESSENZA Connect organic lines handdoek zandkleur
ESSENZA Malou handdoek zandESSENZA Malou handdoek zand

Geef je woonkamer een mini-makeover

Creëer een nieuwe look met een eye-catching vloerkleed (rond óf rechthoekig), nieuwe sierkussens en een lekkere plaid op de bank. Of wat dacht je van een chique poef? Handig als bijzettafeltje, extra zitplek of voetensteuntje, maar ook gewoon heel mooi om naar te kijken! Ontdek onze uitgebreide collectie en kies jouw persoonlijke woonfavorieten.

 

The Porcelain Collection

Maak ook van je eettafel een persoonlijk kunstwerk met het servies van ESSENZA, geïnspireerd door de bloemstillevens van de Hollandse Meesters en luxe porseleinen objecten uit het Verre Oosten. Het porselein is van hoge kwaliteit en wordt met de hand gemaakt, waardoor elk item uniek is.

 

Easy elegance

Breng je ontspanmomenten naar een nieuw level van luxe met ESSENZA’s elegante en vrouwelijke homewear. Laat je verleiden door de weelderige bloemenprints, zachte pasteltinten en sensuele, elegante kledingstukken die het vrouwelijke figuur omarmen als nooit tevoren. Easy elegance it is!

 

ESSENZA HomewearESSENZA Homewear

Meer inspiratie?

Volg ons op Instagram voor je dagelijkse dosis interieur inspiratie of schrijf je in voor onze nieuwsbrief