Nu de lente is aangebroken, is het tijd om de dikke pyjama's weer in de kast op te bergen en de luchtige nachthemden en jurkjes tevoorschijn te toveren. Is het tijd voor een nieuw nachthemd? Wij laten je graag zien which we love most!  Welke is jouw favoriet?

Bibi Uni
Sloe Blue

 

Eenvoud siert. Dat geldt zeker voor dit mouwloze pyjamajurkje Bibi van ESSENZA. Op de eerste plaats vanwege het klassieke, simpele ontwerp. Lengte tot net iets boven de knie, fijne brede schouderbandjes en een elegante ronde hals. Een goeie keuze voor wie tijdens snikhete zomernachten wel graag een pyjama wil dragen of voor warmbloedige types die het ook in de winter snel warm hebben.

Gemaakt van het natuurlijke materiaal modal met als grootste pré van dit materiaal: het draagcomfort. De gladde en zachte stof voelt erg comfortabel aan en wordt gemaakt van houtpulp van beukenbomen. Het is een ademende stof die 50% meer vocht opneemt dan katoen, bovendien behoudt de stof lang haar kleur en krimpt niet. Door de toevoeging van elastaan is het materiaal comfortabel rekbaar.

ESSENZA Blair Aurelie Antique white NachthemdESSENZA Blair Aurelie Antique white Nachthemd
ESSENZA Isa Phaedra Hazy Blue Nachtjapon MESSENZA Isa Phaedra Hazy Blue Nachtjapon M

Isa Phaedra
Hazy Blue

Dit vrouwelijke jurkje Isa van ESSENZA heeft een wijde, ronde hals en korte mouwen. Print Phaedra is een collage van verschillende onderdelen uit het Rijksmuseum en daar hebben de ontwerpers van ESSENZA een geheel eigen compositie van gemaakt. Dit nachthemd is bezaaid met klaprozen, peren, bramen, sinaasappels, druiven en granaatappeltjes. Gemaakt van het duurzame materiaal LENZING ECOVERO. Deze stof is vergelijkbaar met viscose: heerlijk licht en zijdezacht, valt soepel om het lichaam, is comfortabel rekbaar, ademend en lichtglanzend.

ESSENZA Keira Fela dry terra Nachtjapon MESSENZA Keira Fela dry terra Nachtjapon M

Isa Fela
Dry Terra

Dit vrouwelijke jurkje Isa van ESSENZA heeft een wijde, ronde hals en korte mouwen. Print Fela bestaat uit handgetekende decoratieve bloemen die zijn geïnspireerd op de krachtige gestileerde bloemen uit de art nouveau tijd. De bloemen lopen in vloeiende lijnen harmonieus in elkaar over, wat het geheel een sierlijke aanblik geeft. Gemaakt van het duurzame materiaal LENZING ECOVERO. Deze stof is vergelijkbaar met viscose: heerlijk licht en zijdezacht, valt soepel om het lichaam, is comfortabel rekbaar, ademend en lichtglanzend.

ESSENZA Mare Ophelia Sahara Sun Lange broek SESSENZA Mare Ophelia Sahara Sun Lange broek S

Caro Ophelia
Sahara Sun

Chic-nonchalant, is deze pyjamajurk Caro van ESSENZA met korte, maar ruime mouwen. De jurk heeft een ronde, hoge hals en een losvallende pasvorm. Met de Ophelia print op dit nachthemd steel je overal de show. De print is gedetailleerd ontworpen en heeft een prachtig kleurverloop. Gemaakt van het natuurlijke materiaal modal in combinatie met katoen. Modal wordt gemaakt van beukenhoutpulp en is vanwege de zachtheid een perfecte stof voor ondergoed en pyjama's. Deze geweven variant met subtiele glans wordt beschouwd al een heel luxe textiel en is in dit geval gemengd met katoen en elastaan voor extra stevigheid. De stof is zacht, valt soepel om het lichaam en is comfortabel rekbaar.

The perfect match: nachthemd & kimono

Tijdens het voorjaar zijn de ochtenden nog fris en dan is een extra laagje over je nachthemd wel zo fijn! Maak je look af met een van de stijlvolle kimono's van ESSENZA. Kies voor een voluptueuze bloemenprint of ga eens voor een sierlijk, ornamenteel patroon. Wat je smaak ook is, de keuze is reuze! Hier vind je de mooiste kimono's: