ESSENZA Jula Lisa Silk Kimono MESSENZA Jula Lisa Silk Kimono M
Een fijne badjas of kimono is een absolute musthave voor ieders garderobe, want wat is er fijner dan 's ochtends opstaan of 's avonds nog even relaxen op de bank in je badjas of je favoriete kimono? Wij lichten onze favoriete badjassen en kimono's voor je uit, zodat je gemakkelijk kunt kiezen uit al dat moois.

Your new best friend

Als er iets is dat een badjas voor je doet, is het wel het zijn van je nieuwe beste vriend! Een badjas geeft je comfort, houdt je warm tijdens koude dagen en zit altijd lekker (of dat net na een 6-gangen diner is of tijdens je sporty spice periode).

ESSENZA Perri Rosalee Groen Badjas ESSENZA Perri Rosalee Groen Badjas
ESSENZA Fleur Nightblue Badjas MESSENZA Fleur Nightblue Badjas M
ESSENZA Perri Rosalee Rose Badjas MESSENZA Perri Rosalee Rose Badjas M

Badjassen van biologisch katoen

Deze zachte Connect Organic Uni badjassen van ESSENZA zijn gemaakt van biologisch katoen, wat betekent dat het katoen is verbouwd zonder chemische bestrijdingsmiddelen. Dat is beter voor je huid én beter voor de aarde. Wel zo fijn! Ga je voor een badjas in een diepe, rijke kleur of een zachte pasteltint?

 

De mooiste glanzende kimono's

Hul jezelf in de mooiste en meest comfortabele kimono's van ESSENZA. Met de wijde mouwen en een sierlijk ceintuur hebben alle kimono's een speelse look. Bovendien laten de elegante prints in de mooiste trendkleuren jou gegarandeerd stralen. Bekijk onze ruime collectie kimono's en wikkel jezelf in een van de elegante en charmante exemplaren.

ESSENZA Jula Lisa Silk Kimono MESSENZA Jula Lisa Silk Kimono M
ESSENZA Jula Diem Nightblue Kimono MESSENZA Jula Diem Nightblue Kimono M
ESSENZA Jula Anneclaire Indigo blauw Kimono MESSENZA Jula Anneclaire Indigo blauw Kimono M