ESSENZA Naina Denim Blue Sierkussen 40 cmESSENZA Naina Denim Blue Sierkussen 40 cm

Velvet is hot! Niet alleen in de fashion, maar ook in het interieur is deze chique stof niet meer weg te denken. Interieurdesigners over de hele wereld lopen weg met deze trend en gebruiken fluweel (dit is hetzelfde als velvet) veelvuldig voor meubilair, accessoires of zelfs wandbekleding. Met velvet geef je je huis een elegante en chique touch en creëer je tegelijkertijd toch een moderne uitstraling.

Velvet accenten in je interieur

Om velvet te laten werken voor jouw interieur, is het belangrijk dat je het niet overdrijft. Zet, hang of leg dus niet je hele huis vol met fluwelen spullen – wat nog best lastig is met het enorme aanbod van mooie velvet meubels en accessoires. Gebruik deze rijke en zachte stof puur als een accent en je zult zien dat het je interieur een prachtige, luxe gevoel meegeeft.

Een vleugje velvet voor een luxueuze look

Als je budget het niet toelaat om een chique fluwelen sofa of fauteuil aan te schaffen, dan zijn sierkussensplaids en vloerkleden de perfecte manier om een touch of velvet aan je interieur toe te voegen. Kies voor een prachtige accentkleur voor een mooi contrast met je meubels.

ESSENZA Grazie Hazelnootbruin Vloerkleed 180 x 240 cmESSENZA Grazie Hazelnootbruin Vloerkleed 180 x 240 cm

Stijlvolle poefs van velvet

Een poef: dé eyecatcher in huis om verliefd op te worden en zeker met de beeldschone prints van ESSENZA. Een velvet poef is zowel prachtig ter decoratie als super functioneel, want een poef kan makkelijk gebruikt worden als bijzettafeltje of als extra zitplaats en is daarmee een echte aanwinst voor je interieur. Bovendien ziet het er ook nog eens te gek uit!

Of je nu van bloemen houdt, gek bent op betoverende prints of als je dol bent op flamboyante dessins - ESSENZA's got you covered! Want met de collectie velvet poefs is er keuze genoeg!

Stijlvolle vloerkleden van zachte velvet

Wie zegt dat kunst alleen aan de muur kan hangen? ESSENZA bewijst graag het tegendeel. De vloerkleden van ESSENZA zijn namelijk zo mooi als een schilderij: de bijzondere, beeldschone prints van de vloerkleden zijn onder andere geïnspireerd op schilderijen die in het Rijksmuseum te zien zijn. Bovendien zijn deze vloerkleden gemaakt van luxe velvet, wat de vloerkleden een mooie glans geeft. Kies voor een vierkant of een rond exemplaar, maak een keuze uit je favoriete dessin en creëer mooie hoekjes in huis.

Velvet sierkussens voor een snelle interieurupdate

Wil je liever klein beginnen? Dan zijn velvet sierkussens dé ideale manier om jouw interieur toch te voorzien van een velvet touch. Leg een paar nieuwe velvet sierkussens op jouw bed, bank of fauteuil en je geeft je meubel(s) een geheel nieuwe, stijlvolle look. Shop jouw favorieten nu en start decorating! 

ESSENZA Isabelle Balsam Sierkussen 40 x 90 cmESSENZA Isabelle Balsam Sierkussen 40 x 90 cm
ESSENZA Naina Cinnamon Sierkussen 40 cmESSENZA Naina Cinnamon Sierkussen 40 cm