ESSENZA Gallery Porselein Off whiteESSENZA Gallery Porselein Off white

Geïnspireerd door de prachtige bloemstillevens van de Hollandse Meesters en luxe porseleinen objecten uit het Verre Oosten, introduceert ESSENZA haar allereerste porseleincollectie. Het porselein is van hoge kwaliteit en wordt met de hand gemaakt, waardoor elk item uniek is. De elegante vormen, chique glans en gouden details maken dit servies extra bijzonder. Mix & match zoveel als je wilt om van je tafel een persoonlijk kunstwerk te maken.

Gallery collection

De naam van deze porseleincollectie is niet voor niets Gallery: het is alsof je naar een waar kunstwerk zit te kijken! Niet alleen komt het servies in twee stijlvolle kleuren met een chique glans, het is gedecoreerd met de allermooiste bloemen in paars, oranje, wit en geel. De inspiratie voor zo veel bloemenpracht zijn de Hollandse Meesters en hun bloemstillevens. Schilderachtig mooi!

Sculpture collection

Met de Sculpture porseleincollectie wordt de dinertafel een stijlfeestje. De elegante kleuren en chique glans van dit servies zijn betoverend mooi in al hun subtiliteit, maar het is vooral de vorm die de show steelt. Een moderne vlakverdeling geeft zowel de binnen- als de buitenkant van het servies een mooie bloemvorm. Helemaal mooi als je meerdere items op elkaar stapelt!

Masterpiece collection

Dit servies is met recht een meesterwerk te noemen! Niet alleen de prachtige vormen spreken tot de verbeelding, ook de beeldschone goudkleurige bloemen springen in het oog. Hiervoor is zelfs 3% echt goud gebruikt! Niemand minder dan de Hollandse Meesters en hun bloemstillevens waren de inspiratie voor hun prachtige silhouet. Dit servies komt ook in een elegant off white tint.

Shop het Masterpiece porselein