ESSENZA Fleur Groen Dekbedovertrekset 240 x 220 cmESSENZA Fleur Groen Dekbedovertrekset 240 x 220 cm

Al jaren is de Fleur een van onze bestsellers en daarom is het tijd voor een Fleur special. We vertellen je meer over het dessin, onze inspiratie en lichten de mooiste Fleur items voor je uit die je absoluut in huis wilt hebben! Fleur de vivre!

Bron van inspiratie

Het Fleur dessin bestaat uit prachtige, voluptueuze bloemen die samen een beeldschone print vormen. Onze inspiratie voor dit dessin waren de Hollandse Meesters, de schilders van de 17e eeuw, die fantastische bloemstillevens schilderden. Elke bloem op een schilderij van de Hollandse Meesters vertelt z'n eigen verhaal en hebben allemaal een persoonlijke betekenis. Hoe mooi is het dat deze bloemen terug komen op vele ESSENZA items? Shop hier jouw musthaves met onze all-time favourite print.

 

ESSENZA Fleur Nightblue Dekbedovertrekset 240 x 220 cmESSENZA Fleur Nightblue Dekbedovertrekset 240 x 220 cm
ESSENZA Fleur Nightblue Vloerkleed 180 x 240 cmESSENZA Fleur Nightblue Vloerkleed 180 x 240 cm

Fleur dekbedovertrekken in vele kleuren

Het bed is het perfecte canvas voor de voluptueuze bloemenprint van het Fleur dessin. Het dessin is verkrijgbaar in vele kleuren, zodat er voor ieder wat wils tussen zit. Kies onder andere uit romantisch woodrose, stralend wit, zachtgrijs of smaakvol chocoladebruin!

 

Floor

De Floor is een afgeleide van onze bestsellerprint Fleur, maar dan uitgevoerd in tonale kleuren. Hierdoor krijg je een prachtige, subtiele en klassieke print die elke slaapkamer een instant chique look geeft. Ons favoriete bloemdessin Fleur in een nieuwe variant. Van een rijk gekleurde print naar stilte en eenvoud. Volledig tone-in-tone opgezet. Waar diepte en vergankelijkheid van de bloemen niet verloren zijn gegaan. Voor een serene sfeer in luxe, dit dessin leent zich goed voor een klassieke maar eigentijdse look in de slaapkamer. De andere kant van dit dekbedovertrek heeft een uni kleur.

Gemaakt van katoen satijn en dat is zonder twijfel onze favoriete stof voor op bed. Katoen satijn is 100% natuurlijk katoen en heeft dus ook de fijne eigenschappen van katoen: het ademt en is vochtabsorberend. Een katoen satijnen dekbedovertrek voelt echter veel zachter en gladder aan dan een ‘gewoon’ katoenen dekbedovertrek door de speciale satijnweving waardoor de stof licht gaat glanzen. Dit voelt dus niet alleen luxe, maar ziet er ook luxe uit.

Fleur woonaccessoiresFleur woonaccessoires

Stijlvolle woonaccessoires voor een update van je interieur

Met deze stijlvolle Fleur woonaccessoires heb je in een mum van een tijd een mini stijlupdate gerealiseerd.

 

Homewear & kimono’s met bloemen

Op de beeldschoon gekleurde ondergrond van deze stijlvolle homewear items komt het Fleur dessin prachtig naar voren:

 

Fijn badtextiel van zachte kwaliteit

Ontdek ook het zachte badtextiel met het Fleur dessin. Tip: De gastendoekjes zijn een geweldig cadeau voor een housewarming, maar geven ook jouw gastbadkamer in een handomdraai een nieuwe look.

Fleur badtextielFleur badtextiel

Onze iconische print Fleur is 5 jaar!

ESSENZA Fleur is 5 jaar!ESSENZA Fleur is 5 jaar!