ESSENZA Fleur Chocolate Dekbedovertrekset 240 x 220 cmESSENZA Fleur Chocolate Dekbedovertrekset 240 x 220 cm

Al jaren is de Fleur een van onze bestsellers en daarom is het tijd voor een Fleur special. We vertellen je meer over het dessin, onze inspiratie en lichten de mooiste Fleur items voor je uit die je absoluut in huis wilt hebben! Fleur de vivre!

Bron van inspiratie

Het Fleur dessin bestaat uit prachtige, voluptueuze bloemen die samen een beeldschone print vormen. Onze inspiratie voor dit dessin waren de Hollandse Meesters, de schilders van de 17e eeuw, die fantastische bloemstillevens schilderden. Elke bloem op een schilderij van de Hollandse Meesters vertelt z'n eigen verhaal en hebben allemaal een persoonlijke betekenis. Hoe mooi is het dat deze bloemen terug komen op vele ESSENZA items? Shop hier jouw musthaves met onze all-time favourite print.

 

ESSENZA Fleur Wit Dekbedovertrekset 240 x 220 cmESSENZA Fleur Wit Dekbedovertrekset 240 x 220 cm
ESSENZA Fleur Wit Dekbedovertrekset 240 x 220 cmESSENZA Fleur Wit Dekbedovertrekset 240 x 220 cm

Fleur dekbedovertrekken in vele kleuren

Het bed is het perfecte canvas voor de voluptueuze bloemenprint van het Fleur dessin. Het dessin is verkrijgbaar in vele kleuren, zodat er voor ieder wat wils tussen zit. Kies onder andere uit romantisch woodrose, stralend wit, zachtgrijs of smaakvol chocoladebruin!

 

 

Stijlvolle woonaccessoires voor een update van je interieur

Met deze stijlvolle Fleur woonaccessoires heb je in een mum van een tijd een mini stijlupdate gerealiseerd.

 

 

Homewear & kimono’s met bloemen

Op de lichtgrijze ondergrond van deze stijlvolle homewear items komt het Fleur dessin prachtig naar voren:

 

 

Fijn badtextiel van zachte kwaliteit

Ontdek ook het zachte badtextiel met het Fleur dessin. Tip: De gastendoekjes zijn een geweldig cadeau voor een housewarming, maar geven ook jouw gastbadkamer in een handomdraai een nieuwe look.

Fleur badtextielFleur badtextiel