Recept: Feestelijke wentelteefjes
Ingrediënten voor het hele gezin
- 1 heel brood (tip: brioche of tostibrood)
- 6 eieren
- 150 milliliter (plantaardige) melk
- 3-4 eetlepels ahornsiroop
- 1 theelepel kaneel
- 1 theelepel vanille-extract
- Boter of kokosolie om in te bakken
- Amandelschaafsel en fruit (appel, granaatappelpitjes, kaki) om mee te garneren
Bereiding
1. Klop de eieren los en voeg hier de melk, de kruiden en de ahornsiroop aan toe. Roer goed door.
2. Verhit de pan en smelt de boter of kokosolie in de pan. Doop de sneetjes brood in het eimengsel en leg in de pan. Bak aan beide kanten goudbruin.
3. Serveer de wentelteefjes met het fruit, de ahornsiroop en het amandelschaafsel.
Eet smakelijk!
Over Olga
Olga Laitenberger is voedselfotograaf, foodstylist en receptontwikkelaar. Op haar foodblog Vollkorn deelt ze heerlijke en gezonde recepten voor verschillende eetstijlen, of het nu glutenvrij, veganistisch, Paleo of koolhydraatarm is. Kun je niet genoeg krijgen van Olga's prachtige foto's? Op haar Instagram-kanaal @voll_korn deelt ze elke dag heerlijke en mooie foodinspiraties.
Shop prachtig servies
Heb je je oog laten vallen op het prachtige Masterpiece servies? It can be yours: