Toggle Nav User Search

Bezorgen

Levertijd
ESSENZA HOME streeft ernaar om een bestelling binnen 24* uur bij de vervoerder aan te bieden. De bestelling moet dan aan de volgende voorwaarden voldoen:

  • Alle bestelde artikelen zijn op voorraad;
  • De bestelling is geplaatst op werkdagen van maandag tot en met donderdag, met uitzondering van feestdagen*;
  • ESSENZA HOME heeft de betaling ontvangen.

(*) Binnen 24 uur op (werkdagen) verzonden*

Afleveradres
Het is mogelijk om een bestelling op een ander adres te laten bezorgen, bijvoorbeeld wanneer er overdag niemand thuis is of wanneer het om een cadeau gaat. Dit is aan te geven in de check out, door een ander afleveradres dan het factuuradres op te geven.

Cadeau bestellingen
ESSENZA HOME biedt momenteel nog geen cadeauverpakkingen aan. Daarvoor verwijst ESSENZA HOME je graag naar haar store(s). Wil je alsnog via de webshop ‘een cadeaubestelling’ plaatsen en laten afleveren op een ander adres? Houd er dan rekening mee dat alle producten zijn geprijsd en dat er een pakbon aan de zending wordt toegevoegd. Neem contact op met de klantenservice voor de mogelijkheden.

Verzendkosten
Bij een besteding vanaf 75 euro (exclusief verzendkosten) betaal je geen verzendkosten voor een zending binnen Nederland en Belgïe. Is je bestelling lager dan 75 euro, dan betaal je een bijdrage van 4,95.  De kosten voor levering buiten Nederland en België zijn per land verschillend. Hieronder een overzicht van de verzendkosten per land.

Land Landcode Verzendkosten   Land Landcode Verzendkosten
België BE €4,95   Luxemburg LU €6,95
Bulgarije BG €24,95   Nederland NL €4,95
Denemarken DK €10,95   Noorwegen NO €19,95
Duitsland DE Webshop   Oostenrijk AT €8,95
Estland EE €24,95   Polen PL €9,95
Finland FI €18,95   Portugal PT €13,95
Frankrijk FR €8,95   Roemenië RO €24,95
Groot-Brittannië UK €8,95   Slovenië SI €24,95
Hongarije HU €24,95   Slowakije SK €24,95
Ierland IE €11,95   Spanje ES €11,95
Italië IT €8,95   Tsjechië CZ €24,95
Kroatië HR €24,95   Zweden SE €8,95
Letland LV €24,95   Zwitserland CH €19,95
Litouwen LT €24,95   Alle overige landen €49,95


Vervoerders

Onze pakketten worden in Nederland aangeboden door DHL for you. Wanneer het pakket naar een bestemming buiten Nederland verzonden moet worden, gebeurt dit met DHL. Nadat het pakket ons magazijn heeft verlaten ontvangt je een track & trace nummer per e-mail van ons. 

ESSENZA HOME streeft ernaar om een bestelling nog dezelfde werkdag en uiterlijk de volgende werkdag aan te bieden bij de vervoerder. ESSENZA HOME heeft echter geen invloed op hun verwerkings- en levertijd.

De vervoerder zal de zending de volgende werkdag nogmaals aanbieden, wanneer er niemand thuis wordt aangetroffen op het afleveradres binnen Nederland. Wanneer het pakket na 4 pogingen niet afgeleverd kan worden, zal het pakket teruggestuurd worden naar ESSENZA HOME. Het is mogelijk om de bestelling alsnog te ontvangen. Echter, de verzendkosten dienen dan opnieuw betaald te worden.

Wanneer de vervoerder niemand aantreft op het afleveradres buiten Nederland, zullen zij de zending de volgende werkdag nogmaals aanbieden. Als het pakket dan nog niet afgeleverd kan worden, zal de zending in een depot terechtkomen. Daar kan de bestelling dan binnen 7 werkdagen afgehaald worden. Wanneer het pakket niet wordt opgehaald, zal het teruggestuurd worden naar ESSENZA HOME. Het is mogelijk om de bestelling alsnog te ontvangen. Echter, de verzendkosten dienen dan opnieuw betaald te worden.

Import- en douanekosten (levering buiten EU)
De import- en douanekosten zullen worden berekend op het moment dat de bestelling het land van bestemming binnenkomt. Deze kosten moeten betaald worden door de ontvanger van het pakket.
Wij hebben geen controle over deze kosten en kunnen van te voren niet aangeven hoe hoog deze kosten zullen zijn, aangezien deze per land verschillend zijn.
Neem bij twijfel, voordat u een bestelling plaatst, contact op met uw lokale douanekantoor zodat u niet bij levering van het pakket voor verrassingen komt te staan.

Copyright © 2020 ESSENZA HOME