Borden en schalen

Met deze borden en schalen haal je echte pronkstukken in huis en maak je van je eettafel een waar kunstwerk! Kies met de borden en schalen uit de ESSENZA Gallery en ESSENZA Masterpiece collectie voor mooie bloemenprints of ga voor casual uni met de ESSENZA Sculpture collectie en de Marc O’Polo Moments collectie.

Lees meer Lees minder

Producten 1-12 van 13

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 13

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Borden en schalen

Ben jij gek op mooie serviezen om jouw gerechten in of op te serveren? Bij ESSENZA HOME hebben wij het mooiste servies dat aan die wens voldoet. Onze borden en schalen van ESSENZA en Marc O’Polo bijvoorbeeld, zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit porselein en zijn niet alleen per stuk heel mooi, maar ook super stijlvol met elkaar te combineren. Op deze manier serveer jij je ontbijt, lunch of diner op prachtig porselein dat een lust voor het oog is!

Serviesset

Ben je aan het sparen voor je uitzet of is jouw huidige servies echt aan vervanging toe? Bij ESSENZA HOME bieden we ook serviessets. Prachtige sets met een waanzinnige bloemenprint, bestaande uit 4 dinerborden, 4 ontbijtborden, 4 mokken en 4 kleine kommen. Zo kom je al een heel eind! Kies je voor de ESSENZA Gallery en Sculpture set met kleurrijke bloemen en effen off white of wil je iets meer luxe? Dan is de Masterpiece serviesset van ESSENZA perfect voor jou. De 4 dinerborden, 4 ontbijtborden, 4 mokken en 4 kleine kommen van deze set zijn off white van kleur en zijn versierd met goudkleurige bloemen waar zelfs 3% echt goud voor gebruikt is. Deze laatste set is ook super geschikt als kerstservies! Welke set kies jij?

Gebaksbordjes

Ben jij het type dat alles aangrijpt om te vieren met een lekker stuk gebak? Daar horen prachtige gebaksbordjes bij! De gebaksbordjes van ESSENZA maken dat feestje nóg leuker! Kies uit jouw favoriete tint en print & start celebrating!

Schalen

De mooiste schalen/onderborden shop je bij ESSENZA HOME. En of je nu een serveer schaal, een fruitschaal of een hapjes schaal nodig hebt: deze onderborden pak je er voor iedere gelegenheid bij. Serveer er je lekkers op tijdens een borrelavond met vrienden, leg er het lekkerste fruit op voor tijdens het uitgebreide zondagse ontbijt. Waar je de schaal ook voor nodig hebt, met deze serveerborden haal je echte eyecatchers in huis.

Borden

Naast schalen, biedt ESSENZA HOME dus ook vele mooie borden. Deze collectie bestaat onder andere uit pastaborden, dinerborden, ontbijtborden en onderborden. Zo is er voor ieder event en elk gerecht een passend bord dat aan jouw voorkeuren voldoet! Kies nu nog uit jouw favoriete lijn van ESSENZA of Marc O’Polo, pick your favourite colour & ontvang het snel in huis.

Copyright © 2022 ESSENZA HOME