NEW: ESSENZA The Porcelain Collection

Ontdek het ESSENZA porselein!

Geïnspireerd door de prachtige bloemstillevens van de Hollandse Meesters en luxe porseleinen objecten uit het Verre Oosten, introduceert ESSENZA haar allereerste porseleincollectie. Het porselein is van hoge kwaliteit en wordt met de hand gemaakt, waardoor elk item uniek is. De elegante vormen, chique glans en gouden details maken dit servies extra bijzonder. Mix & match zoveel als je wilt om van je tafel een persoonlijk kunstwerk te maken.

ESSENZA Gallery Porselein Stone Green

Gallery
collection

De naam van deze porseleincollectie is niet voor niets Gallery: het is alsof je naar een waar kunstwerk zit te kijken! Niet alleen komt het servies in twee stijlvolle kleuren met een chique glans, het is gedecoreerd met de allermooiste bloemen in paars, oranje, wit en geel. De inspiratie voor zo veel bloemenpracht zijn de Hollandse Meesters en hun bloemstillevens. Schilderachtig mooi!

Behind the Print: Scarlett

by Essenza

Het Scarlett dessin is een moderne interpretatie van oud-Hollandse bloemschilderijen: De bloemen van dit dessin zijn zorgvuldig met de hand geselecteerd op een bloemenveiling in Aalsmeer, zodat ze voor het Scarlett dessin gefotografeerd en verwerkt konden worden tot een print die doet denken aan de weelderige bloemstillevens van de Hollandse Meesters. Dit is hoe we te werk gingen:

Earth Day 2021 – Een reminder voor meer duurzaamheid in het dagelijks leven

by Anne Linde

Vandaag is het de Dag van de Aarde, de dag waarop miljoenen mensen (digitaal) samenkomen om mensen bewust te maken van de noodzaak om het milieu te beschermen. Maar om echt een verschil te maken, moeten we allemaal ons steentje bijdragen - en niet alleen op de dag van de Aarde. Alle kleine beetjes helpen, en deze dag kan een goede herinnering zijn om te proberen bewuster te leven. Lees alles over Earth Day en hoe je je leven vandaag duurzamer kunt maken:

Behind the Print - Giulia

by Anne Linde
ESSENZA Giulia Rose

Het Giulia-design laat zien hoe buitengewoon het gewone kan zijn: ESSENZA heeft zich voor deze prachtige print laten inspireren door een heel gewoon voorwerp – kun je raden wat het is?Lees alles over dit bijzondere dessin hier:

Copyright © 2021 ESSENZA HOME