Kussenslopen

Wil je een extra kussensloop bestellen? Dat is mogelijk. Wij hebben van veel  aparte kussenslopen. Lekker makkelijk als je graag vaker je kussenslopen wast. Bestel ze gemakkelijk online.

Lees meer Lees minder
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Kussenslopen

Ontdek de kussenslopen van ESSENZA HOME. Als je op zoek bent naar een kussensloop dat zowel comfort als stijl biedt, zoek dan niet verder dan de kussenslopen die ESSENZA HOME aanbiedt.

Je hebt een ruime keuze uit kussenslopen van ESSENZA, Covers & CO en van Marc O ‘Polo.

Er zijn kussenslopen in veel verschillende kwaliteiten. Van behaaglijk katoen satijn tot aan robuust katoen renforcé. Koel katoen perkal voor warme zomernachten, en heerlijk warm flanel om koude winternachten behaaglijk te maken.

Onze kussenslopen zijn er in verschillende kleuren en stijlen, zodat je er altijd eentje kunt vinden die past bij jouw behoeften en levensstijl. Losse kussenslopen 60x70 kun je in hetzelfde motief en dezelfde kleur kiezen. Je kunt ook voor een fijn contrast gaan bij een kussenhoes. Een losse kussensloop 60x70 is een mooie manier om je bed dat beetje extra te geven.

Zoek je een kussensloop met een extra premium kwaliteit, of heb je liever een duurzaam materiaal? Ook daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres.

Onze kussenslopen zijn niet alleen comfortabel om op te slapen, ze zijn ook makkelijk in onderhoud – de meeste van onze kussenslopen kunnen gewoon in de wasmachine en in de droger.

Of je nu op zoek bent naar iets ingetogens of naar iets gedurfds en fleurigs, bij ESSENZA HOME heb je veel keuze, en je kunt hier vast iets naar je smaak vinden.

Copyright © 2022 ESSENZA HOME