Rolkussens

Laat je betoveren door de prachtige tinten, de stijlvolle bloemenprints of de casual uni's van onze rolkussens. Perfect als steuntje in je nek of rug en het staat ook nog eens heel gezellig! Ze zijn gemaakt van zachte velvet, katoen corduroy of fake fur. Welke is jouw favoriet?

Lees meer Lees minder
per pagina
per pagina

Rolkussens

Een rolkussen is een kussen dat voor verschillende doeleinden gebruikt wordt, zoals ondersteuning bij het zitten of het liggen. Ze zijn er in verschillende vormen en maten en worden van verschillende materialen gemaakt. Een rol kussen kan onder meer de lichaamshouding en de ontspanning verbeteren, maar ziet er ook nog eens heel leuk uit bij de styling van je bed of bank.

Wat zijn rolkussens en waarvoor worden ze gebruikt?

Een rolkussen is een langwerpig, rond kussen dat niet alleen voor styling wordt gebruikt, maar ook echt een praktisch aspect heeft. Zoals hierboven al beschreven, worden rolkussens gebruikt ter ondersteuning van je hoofd (en dus ook nek) bij het liggen of zitten. Kussen rollen kunnen onder andere de lichaamshouding verbeteren en helpen je dus om extra fijn te ontspannen.

Hoe kies je het juiste rolkussen?

Bij de keuze voor een rolkussen is het belangrijk rekening te houden waarvoor je dit kussen aanschaft. De rolkussens van ESSENZA zijn geschikt voor decoratieve doeleinden. Bij ons kies je uit een groot aantal kleuren en diverse stijlvolle prints. Ontdek de verschillende bloemenprints of kies uit effen rolkussentjes. Bovendien heb je bij ESSENZA ook nog de keuze uit een rolkussen van velours en van nepbont. Welke is jouw favoriet?

Hoe stijl je met een rolkussen?

Je hebt een rolkussen gevonden die je mooi vindt, maar je weet niet precies hoe je hem moet stijlen? Het is eigenlijk heel simpel. Rolkussens zijn dé perfecte items om de styling van je bed compleet te maken en bieden bijvoorbeeld ook nog eens praktische steun tijdens het lezen.

Je nieuwe rolkussen kun je uiteraard ook op de bank of in je favoriete fauteuil leggen. Mooi als decoratie, maar ook fijn als ondersteuning!

Copyright © 2022 ESSENZA HOME