Toppers

Een topper hoeslaken is de perfecte beschermer voor je topmatras, omdat deze sterk vochtabsorberend is. Al het vocht dat we ’s nachts tijdens het slapen verliezen, wordt opgenomen. Een hoeslaken topper verlengt dus de levensduur van jouw matras. Ontdek de collectie en bestel jouw topper van katoen satijn of katoen perkal gemakkelijk online.

Lees meer Lees minder

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Topper hoeslaken kopen?

Ben je op zoek naar een topper hoeslaken! Goed, want een topper hoeslaken is dé perfecte beschermer voor jouw topmatras. Een topper hoeslaken voelt lekker zacht aan en is sterk vocht absorberend. Dit laatste zorgt er dan ook voor dat het vocht dat we ’s nachts verliezen niet in het matras verdwijnt, maar in het hoeslaken. Zo heb jij extra lang plezier van je topmatras!

Alle maten van de topper hoeslakens

In de beddenwereld vind je veel verschillende matrasgroottes en daarom zijn er ook vele verschillende maten van topper hoeslakens verkrijgbaar. In onze webshop vind je de volgende gangbare maten van deze hoeslakens:

Vind je het lastig te bepalen welke maat hoeslaken topper je nodig hebt? Wij laten het je in deze blogpost maar al te graag zien.

Naast de diverse afmetingen vind je de hoeslaken toppers ook van verschillende materialen. De meeste topper hoeslakens worden gemaakt van katoen omdat dit materiaal goed doorademt. In onze webshop vind je hoeslaken toppers van katoen, maar met twee verschillende wevingen, namelijk: katoen satijn en katoen perkal. Katoen satijn voelt lekker zacht aan en heeft een licht glansje en katoen perkal is ook zacht, maar heeft een meer crispy en koel gevoel.

Welk materiaal je ook kiest, met de aanschaf van een fijn topper hoeslaken zit je sowieso goed! En om het allemaal nog iets gemakkelijker te maken, is ieder hoeslaken voor jouw topmatras voorzien van een elastieken rand zodat het goed om je matras blijft zitten. Ideaal, toch?

Topper hoeslaken 180x210 centimeter?

Wil je graag een topper hoeslaken in de maat 180 x 210 centimeter shoppen? Dan ben je hier aan het juiste adres, want van een hoeslaken topper 180 x 210 cm zijn er diverse stijlvolle kleuren verkrijgbaar. Zo vind je onder exemplaren in de kleur antraciet en de bruintint café noir voor een mooi contrast met je dekbedovertrek, maar ook vind je helder wit voor een simplistische, heldere look.

Copyright © 2022 ESSENZA HOME