ESSENZA Anneclaire Sand Poef 60 x 60 x 37 cmESSENZA Anneclaire Sand Poef 60 x 60 x 37 cm

Poefs, de interieur-musthaves van nu, zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit het interieur. Een poef misstaat nooit en kan net dat extra meubelstuk zijn waar je naar op zoek bent. Een poef is een echte aanvulling op het interieur en heeft verschillende functies. Benieuwd naar deze functies en hoe je een poef perfect kunt stylen in je interieur zodat deze prachtig tot zijn recht komt? Ontdek het hier!

Een poef voor het creëren van een extra zitplek

Een poef hoeft niet per se een functioneel meubelstuk te zijn, want een poef is ook gewoon leuk ter decoratie! Maar, let's be honest, het is wel heel makkelijk! Heb je bijvoorbeeld nog een kleine ruimte in je woonkamer over en kom je eigenlijk nog een zitplek tekort? Kies dan voor een stijlvolle poef. Een poef haal je er makkelijk bij en zet je ook zo weer weg als hij even niet nodig is.

ESSENZA Lauren Cinnamon PoufESSENZA Lauren Cinnamon Pouf
ESSENZA Eleanor Nightblue Poef 60 x 37 cmESSENZA Eleanor Nightblue Poef 60 x 37 cm
ESSENZA Isabelle Marsala Poef 40 x 43 cmESSENZA Isabelle Marsala Poef 40 x 43 cm

Een poef als bijzettafel

Je zou hem misschien niet kopen voor de volgende functie, maar een poef is dé perfecte bijzettafel. En de naam zegt het al, dit 'tafeltje' zet je er zo bij en zet je zo weer weg. Perfect om erbij te schuiven tijdens een avond Netflix, zodat je al je hapjes op de poef kwijt kunt en je niet iedere keer hoeft op te staan. A little lazy, maar zo fijn!

Een poef voor in je slaapkamer

De slaapkamer is tevens een topplek voor een poef. De poef kun je gebruiken als dressboy en als zitplek om je schoenen en panty op een fatsoenlijke manier aan te trekken. Perfect! Of gebruik een poef als nachtkastje, super origineel. Waar je de poef ook plaatst, met een poef haal je altijd een eyecatcher in huis.

Aaibare elegantie met poefs van fake fur

Wil je graag wat extra zachtheid creëren in je interieur? Dan zijn onze poefs van fake fur dé ideale toevoeging voor in huis! Maak kennis met onze Furry, Teddy en Shelley poefs: alle drie heerlijk zacht en super aaibaar! 

 

ESSENZA Furry Leather Brown PoufESSENZA Furry Leather Brown Pouf
ESSENZA Teddy Cafe Noir Poef 60 x 37 cmESSENZA Teddy Cafe Noir Poef 60 x 37 cm
ESSENZA Shelley Nightblue PoufESSENZA Shelley Nightblue Pouf

Pure luxe met een elegante, fluwelen poef

Veel van de onze poefs zijn rijkelijk versierd met de mooiste prints tegen prachtige, kleurrijke ondergronden. Houd jij van dierenprintjes, ben je gek op exotische prints of ben je meer een liefhebber van bloemenprints? Dan hebben wij de poef voor jou! En welke print je ook kiest, al onze fluwelen poefs zijn superzacht! 

ESSENZA Flower Statement Stone Poef 60 x 37 cmESSENZA Flower Statement Stone Poef 60 x 37 cm