Toggle Nav User Search

Over ESSENZA

Wij zijn ESSENZA. Wij dagen je graag uit om jouw unieke stijl te tonen. In onze royale home & living collecties vind je een eclectische mix van kleuren, prints en stijlen: alles wat je nodig hebt om van jouw huis een elegant, persoonlijk kunstwerk te maken.

Wij zijn continu op reis. Op zoek naar inspiratie in bestemmingen, culturen en tradities, ver weg of juist heel dichtbij. Daarnaast is de natuur een onuitputtelijke inspiratiebron. Al die indrukken en ideeën mixen en matchen we in onze eigen studio tot eclectische, overvloedige collecties.

Al ruim 30 jaar ontwerpen we expressieve home & living collecties voor een stijlvol interieur met een unieke twist. Vanuit onze studio bij Utrecht hebben we onze vleugels uitgeslagen en de wereld veroverd. Inmiddels zijn we actief in bijna 40 landen.

Bij ESSENZA geloven we in buying less, but better. Hoogwaardige, duurzame producten zijn ons antwoord op de hedendaagse wegwerpcultuur. Wij ontwerpen en vervaardigen onze collecties met liefde, zorg en aandacht voor mens en milieu.

ESSENZA

Ontdek alle producten van ESSENZA

Ontdek ook de andere merkenCopyright © 2019 ESSENZA HOME