ESSENZA Leila Forest green Dekbedovertrekset 240 x 220 cmESSENZA Leila Forest green Dekbedovertrekset 240 x 220 cm

Dit najaar kun je het niet langer ontkennen: groen is here to stay - en in nog mooiere tinten. Wij snappen dat wel, want groen is niet alleen een prachtige kleur, maar heeft ook een fijne, rustgevende werking - perfect voor je interieur dus! Vandaag in focus: mosgroen. Deze warme, stijlvolle en natuurlijke kleur straalt luxe en rust uit. Wie wil dat nu niet in huis?

Mosgroen voor instant herfstkriebels

Dompel jezelf onder in de wereld van groentinten en breng verleidelijk mosgroen in je interieur. Deze beeldschone natuurtint doet denken aan het helder groene mos uit het bos en straalt een natuurlijke rust uit. Je krijgt er direct een warm herfstgevoel van!

ESSENZA Julia Forest green Plaid 150 x 200 cmESSENZA Julia Forest green Plaid 150 x 200 cm

Speelse contrasten

Creëer spannende contrasten door mosgroen te combineren met intens chilirood of fris lila. Je verwacht het misschien niet, maar het staat prachtig bij elkaar! Probeer het zelf uit met bijvoorbeeld een mix van sierkussens op de bank of de aankleding van je bed.

ESSENZA Furry Moss Plaid 150 x 200 cmESSENZA Furry Moss Plaid 150 x 200 cm
ESSENZA Roeby Mosgroen Sierkussen 30 x 50 cmESSENZA Roeby Mosgroen Sierkussen 30 x 50 cm

1000 tinten groen

Combineer mosgroen met andere groentinten voor een evenwichtige en harmonieuze uitstraling. Ook de combinatie met natuurlijke materialen zoals hout en warme kleuren als cognacbruin of okergeel, laten deze prachtige kleur sprankelen.

Mosgroen in je garderobe

Mosgroen is dit najaar niet alleen een must voor je interieur, maar ook voor je garderobe! Deze elegante, natuurlijke kleur staat werkelijk iedereen en kan het hele jaar door gedragen worden. Ook in outfits combineert mosgroen heel mooi met andere groentinten én met fris lila en roze. See it for yourself!