ESSENZA Technisch slapenESSENZA Technisch slapen

Om het totaalplaatje in de slaapkamer aan te kunnen bieden, hebben we bij ESSENZA vanaf nu niet alleen het allerfijnste bedtextiel, maar ook de vulling ervan! Ontdek deze nieuwe dekbedden en kussens, ontwikkeld met het oog op innovatie & duurzaamheid en voor elke slaper wat wils. Stuk voor stuk prachtig afgewerkt met mooie labels en allemaal verpakt in een verpakking van 100% gerecycled materiaal. Ontdek de collectie nu:

The Perfect CircleThe Perfect Circle

The Perfect Circle
100% gerecycled PET

Groendoeners die niet willen inleveren op slaapcomfort kiezen voor The Perfect Circle. Een circulair, synthetisch dekbed (en hoofdkussen) – dat niet te warm én niet te koud is – gemaakt van 100% gerecycled materiaal. De tijk is bedrukt met de prachtige Aurelieprint.

Verkrijgbaar in een zomerdekbed, een all year dekbed, een vier seizoenen dekbed & een hoofdkussen.The Natural WoolThe Natural Wool

The Natural Wool
40% TENCEL™ & 60% scheerwol

The Natural Wool is gemaakt van zuiver scheerwol van het Texelaar schaap, gemengd met het duurzame TENCEL™ Lyocell. Het resultaat is een heerlijk soepel en luchtig dekbed dat tegelijkertijd de juiste isolatie geeft in alle seizoenen. Want wol houdt de warmte perfect vast in de winter en ventileert juist heerlijk in de zomer!

Verkrijgbaar in een zomerdekbed, een all year dekbed & een vier seizoenen dekbed.The Recycled DownThe Recycled Down

The Recycled Down
70% gerecycled dons & 30% gerecyclede veren

Fans van een warm en lekker licht dekbed en hoofdkussen kiezen voor The Recycled Down. De vulling heeft al een heel ‘warmhoudleven’ achter de rug. Voor deze nieuwe dekbedden en hoofdkussens wordt de beste kwaliteit dons geselecteerd en professioneel gewassen; klaar voor nieuw gebruik en jaren lekker slapen.

Verkrijgbaar in een zomerdekbed, een all year dekbed, een vier seizoenen dekbed & een hoofdkussen.The Down AlternativeThe Down Alternative

The Down Alternative
100% gerecyclede synthetische vezels

Wil je het comfort van een donzen dekbed (en hoofdkussen) maar eigenlijk ook het praktische van een synthetisch exemplaar? Dan kies je voor The Down Alternative. Deze is gevuld met Ecodown® - 100% gerecyclede synthetische vezel. Deze is niet te warm, niet te koud en lekker licht en luchtig tegelijk. Dat wordt heerlijk slapen!

Verkrijgbaar in een zomerdekbed, een all year dekbed, een vier seizoenen dekbed & een hoofdkussen.

 The New Classic SyntheticThe New Classic Synthetic

The New Classic Synthetic
100% thermosoft synthetische vezels

Ben je op zoek naar gewoon een goed dekbed en/of hoofdkussen? Dan is The New Classic Synthetic een uitstekende keuze. De vulling bestaat uit synthetische holle vezels, is niet te warm en ook niet te koud. Dat zorgt gegarandeerd voor jarenlang slaapplezier!

Verkrijgbaar in een vier seizoenen dekbed & een hoofdkussen.Slapen als een roosje

Het dekbed en kussen van je dromen vind je dus tegenwoordig gewoon bij ESSENZA. Vind je het lastig om een keuze te maken? In de flyer die voor deze collectie is ontwikkeld, kom je alles te weten over deze nieuwe dekbedden en hoofdkussens. Van vulgewicht tot aan warmteklasse en van onderhoudstips tot aan de tijk: in deze flyer staat alles wat je moet weten:

Technisch slapen flyerTechnisch slapen flyer