ESSENZA Maggie Morning swim Dekbedovertrekset 240 x 220 cmESSENZA Maggie Morning swim Dekbedovertrekset 240 x 220 cm

Als er iemand een gevoel voor stijl heeft dan is het fotograaf en interiorlover Roel Marius wel! Hij gaf zijn slaapkamer een zomerse make-over met dekbedovertrek Maggie. Het resultaat: een plaatje met de juiste Italiaanse allure. Wij zijn fan van zijn stijl en stelden hem 3 vragen:

Maak kennis met Roel Marius

Dit is Roel Marius, op Instagram beter bekend als RmariusB. Dat heerlijke account zie je hier. Roel Marius is fotograaf gericht op het vastleggen van interieurs voor designers, hotels en lifestylebrands, in combinatie met styling! Je kunt hem een ware interiorlover noemen! Zijn werk en passie deelt hij volop op Instagram, waarbij zijn account volop in het teken staat van Living Well!

1. Wat staat de Maggie prachtig in je slaapkamer! Waarom heb je juist dit dekbedovertrek uitgekozen?
“Ik heb de Maggie uitgekozen omdat deze mij gelijk aan mijn favoriete vakantiebestemming deed denken: de Amalfikust! Met dit beddengoed droom ik weg bij het idee aan deze prachtige bestemming. En dromen al voordat je slaapt, is dat niet de ultieme wens bij mooi beddengoed?”


2. Wat betekent ‘thuis’ voor jou?
“Thuis betekent voor mij een creatieve basis een plek waar ik mijn eigen stijl kan neerzetten, kan ontwikkelen maar waar ik ook kan experimenteren met alle woonstijlen die ik in mijn werk tegenkom. Daarnaast is thuis de plek waar ik geniet van de rust of juist los ga met entertainen van vrienden met etentjes, borrels of gewoon een gezellig koffietje.”

3. Wat is jouw ultieme thuisgevoel? 
“Dat is toch wel het eerste koffietje van de dag! Als ik de tijd heb dan geniet ik daar het liefst in bed van, zodat ik echt even rustig kan wakker worden. Maar nu de zon weer schijnt vind je mij dan toch al gauw even snel genietend met die koffie in de ochtendzon, lekker uitkijkend over de tuin!”

Wil je net zo’n stijlvolle slaapkamer als Roel Marius?

Shop de look hier:

In the spotlights: Maggie morning swim

Zomerser dan dit wordt het niet. Dekbedovertrek Maggie in de kleur morning swim is bezaaid met gele guaves; een heerlijke, zoete, tropische vrucht. Sla het overtrek om voor een effen mintkleurige tint. Gemaakt van 100% katoen perkal, een luxe stof met een heerlijk crispy gevoel. Het voelt zacht en glad aan, ademt goed en is daarom één van onze favoriete stoffen voor op bed. Zeker in de zomer!

ESSENZA Maggie Morning swim Dekbedovertrekset 240 x 220 cmESSENZA Maggie Morning swim Dekbedovertrekset 240 x 220 cm
ESSENZA Maggie Morning swim Dekbedovertrekset 240 x 220 cmESSENZA Maggie Morning swim Dekbedovertrekset 240 x 220 cm