ESSENZA Minte HoeslakenESSENZA Minte Hoeslaken

Slaap, we kunnen niet zonder. En omdat we allemaal zo uitgerust en fris mogelijk aan onze dag willen beginnen is fijn beddengoed onmisbaar. Ja echt. Want niks zo irritant als een kriebelend kussen of een dekbedovertrek dat niet ademt. En dus hebben we iets leuks…

We ♥ Slaap

Slaap; we hebben er allemaal een beetje een haat-liefde verhouding mee. Als je jong bent kunnen de nachten niet kort genoeg zijn, maar zodra je ouder wordt begint slaap een groot goed te worden.

Wie een nacht goed heeft geslapen, kan zich de volgende dag weer als herboren voelen. Slaap is zeer schaars voor jonge ouders (die tellen ’s ochtends het aantal uren slaap bij elkaar op maar komen lang niet in de buurt van die gedroomde 7 á 8) en zodra je in de overgang komt lig je weer nachtenlang naar het plafond te turen.

Een hazentukje overdag kan soms heerlijk ontspannend werken, helemaal als je dat luierend in het zonnetje in de tuin kunt doen. En slaap wordt pas echt gewaardeerd als ’s ochtends vroeg je wekker gaat en je – nadat je al 3 keer op de snoozeknop hebt gedrukt – beseft hoe lekker je eigenlijk lag te slapen.

ESSENZA Minte Woodrose Hoeslaken 90 x 200 cmESSENZA Minte Woodrose Hoeslaken 90 x 200 cm

Mighty Minte

De Minte dekbedovertreksets – verkrijgbaar in de leukste kleurtjes, dus voor ieder wat wils – zijn al een regelrechte hit. Want die zijn zo ongelofelijk zacht en soepel, zo lekker heb je nog nooit geslapen. Geloof me, als je eenmaal met de Minte hebt geslapen, wil je niks anders meer. Zo zacht, dun (en toch supersterk!) voelde je ’t niet eerder. Nu hebben wij er een nieuwe familymember in deze bestseller-lijn bij. Meet het Minte hoeslaken!

Verkrijgbaar in prachtige trendkleuren als bijvoorbeeld Café Noir, Olive en Woodrose. En weet je wat het leuke is? Je kunt deze uni-kleurige hoeslakens dus perfect combineren met een gebloemd ESSENZA dekbedovertrek. Want zeg nou zelf, is een gekleurd hoeslaken niet veel leuker dan zo’n saaie witte? Dat maakt gelijk je hele beddengoedsetting af.

Je kunt een Minte hoeslaken ook heel leuk combineren met een dekbedovertrekset van de Minte serie, in een contrasterend kleurtje of gewoon veilig in dezelfde tint. Wat jij wil!

Dus of je nu het klokje rond slaapt, 10 keer per nacht uit je bed moet of uren naar het plafond ligt te staren en schaapjes telt, één ding is zeker: jij ligt er heerlijk zacht bij met de nieuwste Minte!

Shop hier jouw favoriete kleur van het Minte hoeslaken: