Badmatten

Op zoek naar een badmat? Goed idee! Want er is niets erger dan na een heerlijke warme douche of bad te stappen op een koude badkamervloer. Badmatten zijn niet alleen lekker warm aan je voeten, maar ook de perfecte manier om een colour statement in je badkamer te maken. Pick your favourite!

Lees meer Lees minder
per pagina
per pagina

Badmatten

Ben jij op zoek naar een luxe badmat voor jouw badkamer? Stop met zoeken. Bij ESSENZA HOME vind je namelijk zachte badmatten om heerlijk op te stappen wanneer jij klaar bent met douchen of baden. Met deze badkamer matten vermijd je niet enkel het aanraken van de koude badkamervloer, je geeft je badkamer ook nog eens een hele leuke kleurupdate!

Douchemat van katoen

De badmatten van ESSENZA zijn gemaakt van 100% GOTS-gecertificeerd biologisch katoen badstof en dat betekent dat deze items zijn gemaakt zonder chemische bestrijdingsmiddelen en dus 100% huidvriendelijk zijn. En dat is wel zo fijn om te weten toch? Deze badmatten zijn zacht, absorberen vocht als de beste en zijn makkelijk in onderhoud. Want: je kunt ze wassen op 60 graden en ze kunnen ook nog eens in de droger. Do we need to say more?

Badmat groen

Heb jij een serene badkamer die wel wat kleur kan gebruiken? Wat dacht je dan van een groene badmat? Met een badmat in de kleur groen geef jij je badkamer direct een kleurrijke touch. Schaf er dan ook nog eens een setje groene handdoeken en gastendoekjes bij en jouw badkamer gaat van sereen nu ook naar kleurrijk en stijlvol. Is groen niet helemaal jouw kleur? Dan kies je ook nog uit de kleuren leather brown, blauw, grijs, natural en wit. Take your pick!

Copyright © 2022 ESSENZA HOME