Bekers en kopjes

Met deze bekers en kopjes haal je echte eyecatchers in huis en schenk jij je koffie en thee in wel hele stijlvolle exemplaren! Kies met de bekers en kopjes uit de ESSENZA Gallery en Masterpiece collectie voor mooie bloemenprints of ga voor casual uni met de ESSENZA Sculpture collectie en de Marc O’Polo Moments collectie.

Lees meer Lees minder
per pagina
per pagina

Bekers en kopjes

Ben jij een échte thee- of koffieleut en ben je gek op mooie bekers en kopjes om dat lekkers uit te drinken? Stop met wat je aan het doen bent! Bij ESSENZA HOME hebben we namelijk prachtig uniek servies dat jouw koffie of theemomentje nóg specialer maakt. Met keuze uit diverse lijnen van ESSENZA en de Moments-serie van Marc O’Polo zitten er ongetwijfeld mooie nieuwe bekers en kopjes voor je tussen. Alle series zijn gemaakt van hoge kwaliteit porselein en zijn afgewerkt met de mooiste details. Ontdek snel meer!

Koffiekopjes

Een goede kop koffie is voor velen een must om de dag fijn door te komen. Mooie koffiekopjes mogen daarbij niet ontbreken. Bij ESSENZA HOME heb je de keuze uit losse koffiekopjes in een groot en klein formaat, een kop en schotel & een espresso kop en schotel. Zo zit er voor iedere lungo, cappuccino, latte macchiato en espresso een passend kopje bij. Maar niet alleen koffie kan uit deze bekers genuttigd worden, de grote mokken kunnen ook gevuld worden met jouw lievelingsthee. Kies nu nog uit een prachtige bloemenprint of een mooi uni design en jouw kastje is gevuld met nieuwe mooie kopjes!

Bestel jouw nieuwe mokken

Bestel je op een werkdag voor 23:59 uur? Dan wordt jouw bestelling de volgende werkdag bezorg. Zo drink je wel heel snel een kopje koffie of thee uit jouw nieuwe lievelingsexemplaren!

Copyright © 2022 ESSENZA HOME