Servies

Op zoek naar bijzonder servies? Zoek niet verder, want voor bijzonder servies ben je bij ESSENZA HOME aan het juiste adres. Het gebruik van materialen van hoge kwaliteit, het aanbrengen van bijzondere vormen en het werken met trendy kleuren en prints maken van ieder item weer een échte eyecatcher. Shop nu onder andere jouw nieuwe dinerbordenkommen en kop en schotels bij ESSENZA HOME. Gegarandeerd plezier & 100% jaloerse blikken.

Lees meer Lees minder
per pagina
per pagina

Servies

Is jouw servieskast toe aan vervanging? Of misschien mis je wel een aantal mooie dinerborden voor het paasontbijt of het kerstdiner? Wellicht wil je jouw koffie- en/of thee momentjes nog iets meer bijzonder maken? Wat je reden ook is voor nieuw servies: servies is het perfecte cadeau voor een ander, maar ook absoluut voor jezelf!

Wat valt er allemaal onder servies?

Servies is een breed begrip en omvat een hele hoop. Als we aan servies denken, denken we al gauw aan eetborden en kommen, maar ook mokken, saladeschalen en theepotten vallen hieronder. Bij ESSENZA HOME vind je bijzonder servies van onder andere de merken ESSENZA en Marc O’Polo. Beide bijzonder, maar compleet verschillend. Het home servies van ESSENZA bestaat uit drie mooie lijnen die allemaal perfect met elkaar te mixen & matchen zijn en het servies van Marc O’Polo is strak en modern: precies waar dit merk zich zo in onderscheidt.

ESSENZA Masterpiece, Sculpture en Gallery 

Voor speciaal servies ben je bij ESSENZA aan het juiste adres. Met drie lijnen is er voor een ieder wat wils, maar de lijnen hebben absoluut kenmerken gemeen: sierlijke vormen, gebruik van echt goud en perfect om mee te mixen en matchen. Houd je van bloemen? Dan zijn de Masterpiece en Gallery lijnen helemaal wat je zoekt. Het Masterpiece servies is versierd met een luxueuze, gouden bloemenprint en het Gallery servies is super bijzonder door de bloemenprint in de allermooiste kleuren. Houd je meer van effen? Dan is het Sculpture servies jouw ding. Met een mooie glans en het gebruik van echt goud is deze lijn ook super speciaal en een lust voor het oog.

Marc O’Polo Moments

Ben je gek op effen, maar dan ook echt helemaal uni? Dan is het Moments servies van Marc O’Polo jouw perfect match. Verkrijgbaar in de mooiste tinten, handgemaakt, Scandinavisch minimalistisch en met verfijnde ribbels. Een beeldschoon modern servies om te krijgen of om zelf bij elkaar te sparen.

Copyright © 2022 ESSENZA HOME