Tafelkleden

Staat er een etentje bij jou thuis op de planning en wil je je tafel mooi aankleden? Geef jouw eettafel dan een stijlvolle look met de tafelkleden van ESSENZA en/of Marc O’Polo. Elegant en praktisch! Stijl het af met de placemats en de servetten uit dezelfde lijn en jouw dinertafel is klaar voor je gasten.

Lees meer Lees minder
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Tafelkleden

Met een tafelkleed bescherm je jouw tafel tegen etensresten, het morsen met een glas wijn en tegen het eventuele krassen met een pen, stift of potlood. Maar een tafelkleed is niet alleen heel functioneel, het staat ook nog eens heel gezellig! Een tafelkleed is de basis voor een mooie tafelstyling voor een etentje met familie of vrienden, maar kan natuurlijk ook gewoon iedere avond gebruikt worden bij het tafel dekken. Wat de reden ook is: met een tafelkleed ziet je eettafel er sowieso een stukje gezelliger uit!

Tafelkleed 140 x 300 cm

De meeste tafelkleden zijn verkrijgbaar in de afmeting 140 x 300 centimeter. Zo ben je er eigenlijk al gauw zeker van dat het tafelkleed je hele tafel bedekt. Bij ESSENZA HOME vind je diverse tafelkleden van 140 x 300 centimeter van het merk ESSENZA. Deze tafellakens zijn allemaal gemaakt van zuiver katoen en zijn versierd met stijlvolle bloemenprints of chique borduursels. Naast tafelkleden van 140 x 300 cm, heeft ESSENZA ook katoenen tafelkleden in haar collectie in het formaat 140 x 180 centimeter. Perfect voor wanneer je tafel een formaatje kleiner is.

Marc O’Polo heeft ook een aantal tafelkleden in het assortiment. Deze tafelkleden in de afmetingen 150 x 250 cm en 150 x 350 cm zijn gemaakt van het sterke materiaal linnen. Deze linnen tafelkleden van Marc O’Polo zijn effen qua kleur en hebben een minimalistische en moderne look. Ga je voor een wit tafelkleed of ben je meer fan van een blauwtint? The choice is yours!

Copyright © 2022 ESSENZA HOME