Washandjes

Washandjes koop je bij ESSENZA HOME. Of je ze nu koopt met een vrolijke print of in een mooie uni kleur, zacht zijn ze allemaal. Bestel bijpassende gastendoekjes en handdoeken en je hebt een hele set. Koop je nieuwe washandjes nu!

Lees meer Lees minder
per pagina
per pagina

Washandjes

Bijna iedereen heeft ze wel in huis: washandjes! Een washandje is speciaal gemaakt om vocht en zeep te absorberen. Gebruik je een washandje tijdens het douchen of badderen, dan wordt je lichaam éxtra schoon en je voelt je daarna als brand new.

Washandjes kopen

Net als handdoeken en gastendoekjes, zijn washandjes ook verkrijgbaar van vele soorten materialen. Niet iedereen is bijvoorbeeld gek op hele zachte washandjes. Sommige mensen geven de voorkeur aan een washand van een iets ‘ruwer’ materiaal. Daarom biedt ESSENZA HOME washandjes van diverse stoffen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor de meest populaire optie: katoen badstof. Dit zachte materiaal is gemaakt van 100% katoen, maar is geweven met lusjes zodat de stof wat ruwer is. Heb je last van een ruwe huid? Dan adviseren wij je om te kiezen voor zachte washandjes van katoen velours. Dit materiaal is ook gewoon 100% katoen, maar door de open lusjes in de stof voelt het bijzonder zacht aan.

Washandjes in verschillende kleuren en met diverse prints

In onze ruime collectie washandjes vind je heel veel mooie kleuren om je badkamer mee op te fleuren. Zo vind je onder andere groene washandjes, blauwe washandjes en nog veel meer. Ben je gek op rust in de badkamer? Dan bieden wij bijvoorbeeld ook witte washandjes aan. Natuurlijk valt er ook nog te kiezen uit washandjes met mooie prints, maar voor de uni liefhebbers hebben we ook genoeg keuze.

Het is natuurlijk ook leuk wanneer de washandjes passen bij het andere textiel in je badkamer. Bij ESSENZA HOME kun je eindeloos combineren!

Copyright © 2022 ESSENZA HOME